tisdag 16 november 2010

Mavala Via Veneto


Just nu har jag Mavalas Via Veneto på naglarna. Det ser ut som om korken är smutsig, men den är bara lite repig. Detta var ett av de lack jag köpte på Tradera av Makeupoholic ihop med flera andra lack. Hon brukar göra en rensning och sälja lite ibland och har ofta bra grejor till salu.
 I ett tidigare inlägg visade jag Velvet från samma märke, dock tycker jag att Via Veneto är mycket snyggare mot min hud. Titta här så får ni se.
På bilden har lacket suttit på i två dagar så det är inte nylackat, det var så himla mörkt när jag lackade att det inte blev några bra bilder och igår hann jag inte pga frisörbesök mm... Lacket har pyttelite skimmer och det gillar jag.

6 kommentarer:

Carina sa...

Lacket ser fint ut, inga skavankerpå två dagar. Hur länge brukar ett Mavala lack hålla sig fint nu för tiden?

Ninni sa...

Jag tycker Mavalas lack är helt ok i kvaliteten, men för att vara ärlig så är OPI's och Orly's lack något bättre. Det beror ju också på hur du grundar och vilket överlack du använder. Jag hade inte hållit på med något direkt hushållsarbete här, att sitta hos frisören skaver ju inte naglarna nämnvärt, hihi.

Des sa...

Vilken fin färg, passar perfekt till din hudton!

Ninni sa...

Tack, ja det funkar bättre än det andra lacket jag visade fastän de ändå är nästan likadana i flaskan.

Kerstin sa...

Stiligt! Jag blir nyfiken på frisörresultatet också =)

Ninni sa...

Ja, just det, jag kanske tar lite bilder på det snart, jag är så nöjd med mina slingor i olika färger! Jätteduktig frisör!