onsdag 17 november 2010

Mitt hår

 Kerstin var nyfiken på mitt hår eftersom jag berättade att jag skulle till frisören i måndags. Innan besöket var håret superlångt och de grå hade tittat fram ordentligt. Ja, jag såg faktiskt lite häx-liknande ut och det är ju inte kul... Innan sommaren hade jag gjort slingor i hätta hos min vanliga frisör och jag var inte ens nöjd när det var nygjort för jag tyckte hon slarvade. Jag ville redan då ha folieslingor, men sånt kan inte hon så jag chansade och bokade ändå, vilket jag ångrade. Hon klipper topparna helt ok och tar inte så mycket betalt, men när det kommer till lite nymodigheter som slingor i olika färger osv så hänger hon inte med alls. Därför gick jag till en annan frisör denna gången. Min kollega J, som alltid är fin i håret när hon är nygjord, tipsade mig om henne och var så gullig att hon t o m skjutsade mig dit och hämtade mig - tack goa J!
 Med blixt.
 I dagsljus.
Jahapp, här är jag. Visst blev slingorna fina? Jag älskar färgerna. Frisören klippte säkert en decimeter på längden också och klippte upp håret en hel del, innan var det jämnlångt. Hon klippte även in lugghåret så att det är lite graderat nu och jag trivs jättebra! På bilderna är håret plattat med plattång, vilket hon gjorde annars har jag lite vågigt hår med mer volym. Jag har en gammal plattång med stålplattor nu som inte är något vidare (säkert tio år gammal) så jag beställde en ny tjusig sak på salongen, frisören hade den inte hemma, men min kollega har lovat vara langare åt mig så den får ni se när den dyker upp. Dyr är den så jag hoppas den är bra... Jag måste verkligen bli bättre på att fixa med håret, jag har latat mig länge nog nu och lägger all kraft på sminket. Behöver nog lite jämvikt på den fronten.

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh så fint! Och så blankt!

Ninni sa...

Ja, jag som har så frissigt hår annars är jättenöjd, det mattas nog tyvärr av lite efter ett tag. Jag köpte en produkt också till håret, ska testa den lite så skriver jag om den sen! Den verkar nämligen jättespännande!

Carina sa...

Vad fin du blev håret :)

Lina sa...

Du blev väldigt fin i håret!

Ninni sa...

Tack! Ja, jag är ju jättenöjd! Känns extra kul efter häx-looken jag hade, hihi.

Anonym sa...

Fina slingor! Fast ditt hår är finast när det är inte är plattat, du har fint hår naturligt! /Carin

Ninni sa...

Tack Carin, jag gillar att det går att variera.

Vad gulligt Sminkan!

:-)