fredag 25 februari 2011

Clinique Chubby Sticks testade

Som ni kanske minns så blev jag ruskigt sugen på Cliniques nya Chubby Sticks som lanseras i Sverige i mars. Jag såg att de fanns på Münchens flygplats i förra veckan så ni som är ute och reser kanske redan har sett dem.Nu har jag fått den stora glädjen att testa två av dem. Jag fick rosafärgade Woppin' watermelon och nude-bruna Whole lotta honey.
Dessa "kritliknande" läppbalsam skruvas upp ur hylsan så det är alltså inte sådana pennor som man vässar. Det tycker jag är bra för det blir alltid så bökigt i slutet då när de blir korta och dessutom åker ju mycket av färgen i soptunnan när man vässar pennor. Se nedan hur jag skruvat upp ett av stiften.
De är väldigt skira i färgerna som ni ser nedan, den övre läppbilden visar Woppin' watermelon och den nedre visar Whole lotta honey.

Om man är ute efter ett läppstift så är det inte rätt produkt, men om man är ute efter ett skönt läppbalsam med en liten gnutta färg så är dessa stift helt rätt! De är ursköna på läpparna och jag kan lugnt säga att de kommer att bli favoriter i min handväska.
Målade lite på ett papper också så att ni kan se lite hur konsistensen är. Jag tror dessa stift kommer att bli riktiga storsäljare. Kan tilläggas att de är helt oparfymerade, vilket de flesta av Cliniques produkter är. Om dessa blir succé så hoppas jag även att Clinique kommer att lansera färger med lite skimmer.

5 kommentarer:

Carina sa...

Jag har också testat en av Clinique Chubby Sticks. Gillade den :)

Ninni sa...

Ja, visst är de sköna på läpparna!

Kerstin sa...

Åh så fina! Jag är fortfarande grymt sugen på korallvarianten!

Ninni sa...

Ja, det förstår jag! Skulle passa dig jättefint!

Anonym sa...

Åh, de skulle jag också vilja testa! Lite kruxigt att lägga på utan spegel,eller?