onsdag 2 februari 2011

Crystal queen

Här har vi en ganska alldaglig mejk. Alla tre skuggorna jag använt kommer från Make Up Store. Den turkosblågröna skuggan heter Crystal queen. Jag har en liknande som heter Lovely Linnea som jag gillar mer än denna för Lovely Linnea innehåller mer skimmer och sånt gillar jag. Den här gången ville jag dock prova Crystal queen ihop med min Hightechlighter Platina för att se om den fick lite mer skimmer då, men näe, det blev ingen större skillnad.
 Upp till brynet körde jag med gamla vanliga Charity, den vaniljvita med skimmer som funkar till stort sett allt.
 Ni får några bilder till även om jag inte tycker den var så märkvärdig.
 Här har vi skuggorna:
Ni kan se att Platina är väldigt klibbig. Det gäller att ta så lite som bara är möjligt av den för annars creasar skuggorna. Om man tunnar ut den till max med fingret så bildar den dock en bra och klibbig grund för skuggorna att fästa på så jag gillar den skarpt. Ihop med skimriga skuggor så blir det ett jättebra resultat.

5 kommentarer:

Shamrock sa...

Ser jättefint ut. Jag gillar oxå Charity

Sarah sa...

Jag är så dålig på smink. Ska på fin fest i helgen och satt och testade mina sammanlagt 11 ögonskuggor för att försöka hitta på nåt nytt och snyggt och elegant...det gick inte alls bra. Så det blir same old, same old för mig. Dvs typ beige/brun. Jättespännande...

BEAUTY SECRETS Tävling pågår! sa...

Love it!:)
<3

Emma P sa...

Snyggt! Jag har bara testat hitechlightern lite men kan tänka mig att den ger ett grymt grepp. tyvärr är den nog för creasabenägen för mig och dessutom är jag inte alldeles övertygad om att jag tål den. Har för mig att jag fick lite eksemartade utslag av den...

Ninni sa...

Tack, jag älskar ju färg - vill ha massa olika färger att välja på. Det man får vara noga med när det gäller Hightechlightern (puh långt ord) är att verkligen ta så lite som möjligt, då tycker jag inte den creasar så mycket.