tisdag 22 februari 2011

Tillbaka från semestern!

Eh....hrmmm... jag tror jag ligger efter något i bloggandet nu va? Här är en del av det jag kommer att skriva om framöver.
Anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är att jag varit i München och skönhetsshoppat, det är en toppenstad för sånt! Jag har köpt många av grejorna på bilden i München, men inte allt. De har Karstadt och Kaufhof som är varuhus med stora skönhetsavdelningar. Det finns även skönhetskedjorna Douglas, Hela och lågprisbutiken Müller där man kan finna massa roliga grejor för omkring en euro. Jag lovar visa allt lite mer ordentligt senare.
Men jag har inte bara varit i München, utan också i en liten skidort som heter Alpbach i Österrike, vi åkte tåg ner från München dit vi hade flugit. Vi hade ljuvligt väder nästan hela veckan (det kom några små störande moln ibland, men inte många). Det kändes verkligen att våren var på väg både i Alpbach och München.
Inte direkt nån större idé att sminka sig eller fixa håret när man ändå hade hjälm och skidglasögon. Det var skönt att ta en kaffe, lite mat eller en glühwein i solen (ganska långa pauser om jag får erkänna). Ibland blev det så varmt i solen att man kunde sitta i t-shirt. Jag är inte nån skidfantast direkt men det var så himla härligt väder att jag njöt i fulla drag ändå medan familjen svischade nerför backarna. Men ibland spände jag på mig skidorna och tog några åk. Ena sonen levde mer eller mindre på wienerschnitzel hela veckan och tyckte maten var toppen, han fick dessutom både Nutella, chokladflingor och varm choklad till frukost i München. Sånt får han inte hemma minsann! Den enda gången han var ledsen var när han hade kraschat i ett gupp och slagit i hakan ordentligt annars var det bara glada miner hela resan.

Jag har rätt så mycket att göra just nu med jobbet (halkar alltid efter när jag har semester) och även mina studier, men jag ska göra så gott jag kan med bloggandet för jag har ju massor att skriva om. Dock kan jag inte lova inlägg varje dag.

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Oj så härligt det låter! Och vilken fin skörd!

Känn dig inte för stressad med bloggen, försök hålla kvar semesterkänslan lite om det går :)

Ninni sa...

Den semesterkänslan försvann tyvärr lite för fort när jag öppnade jobb-mailboxen... suck.
:-(
Men vi har många fina bilder att titta på och många fina minnen!

Carina sa...

Wienerschnitzel är suveränt gott :)

Roligt att ni hade tur med vädret, ser fram emot att få läsa om allt det fina du har köpt på dig.

Ninni sa...

Jag är inte direkt Schnitzeltypen,speciellt inte när den serveras med de där trista pommes fritsen... föredrar nog pasta faktiskt. Jag lovar att skriva om allt lite vartefter!

Anonym sa...

Jag blir så nyfiken - och avundsjuk!! Cookie

Ninni sa...

Hihi, men jag har ju en grej till dig också! Snart ska du få se!

angelica sa...

Har en tävling på min blogg just nu där ni kan vinna foundations från Smashit, reglerna är enkla så passa på att vinna denna omtalade och hyllade foundation!