fredag 17 juni 2011

IsaDora Second nail och lite privat information

Jag har fortfarande jättekassa naglar. I ärlighetens namn så har jag misskött dem ganska mycket. Jag har haft fullt upp på sistone med annat. Jag har avslutat min kurs i datakunskap på Stockholms universitet, sista inlämningsuppgiften inlämnad och håller tummarna för att den blir godkänd. Vi har även bytt golv i två rum och lägenheten har varit kaos samt att vi lyckade krascha en tre-dörrars garderob häromdagen så den bara blev kaffeved när vi skulle flytta tillbaka den efter golvbytet. Ni kan ju tänka er hur mycket som får plats i en sån garderob. Nu står det iaf en ny på plats. Barnen har haft div avslutningar i skola och aktiviteter. Ja, ni förstår att naglarna inte haft högsta prio precis va? Puh!

Nu till saken: Jag har ju varit på jakt efter OPI's nagelstärkare men den har varit slut på Nailsupplies så jag snappade åt mig den här från IsaDora när jag var på Åhléns häromdagen, har läst att den ska vara bra i diverse bloggar. De lustiga var att samma dag som jag köpte den så hade Hqhair 20% rabatt på hela sortimentet så jag har faktiskt beställt en nagelstärkare från OPI där, hihi. Jaja, man kan aldrig få för mycket sånt. Jag lovar återkomma om jag gillade denna. Tänker använda den nästa vecka när jag åker till Stockholm, åker på lördag. Jag är där i drygt en vecka och schemat är proppfullt av både jobb och nöjen så jag kommer inte hinna fixa någon riktig manikyr utan bara pensla på denna lite här och där.

Pga Stockholmsresan kommer det bli tyst i bloggen under den veckan bara så ni inte tror att något hänt. Jag behöver verkligen få umgås med min familj och mina vänner som jag inte hunnit träffa på jättelänge. Det ska bli så mysigt för jag bor ju 50 mil från dem (i Göteborg). Ska ut och äta med ett gäng väninnor, gå på Vasamuseet med barnen, sova över hos en kompis och gosa med brorsans ungar och fira midsommar med föräldrarna. Japp, där fick ni lite insyn i hur mitt liv ser ut just nu. :-)

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Phu, vilken stressig period! Det låter riktigt skönt med sthlmsresan! Hoppas att ni får det skönt och att du trivs med Second Nail :)

Ninni sa...

Tack gulliga du! :-)

Sminkan sa...

Jag är också sugen på att testa något nytt nagelstärkande. Funderar på en från Sally Hansen. Inte för att jag är missnöjd men för att det är kul att prova nya saker.

Ha en skön vecka i Stockholm!

Lotta sa...

Låter som du behöver semester!
Hoppas du får en bra vecka! Ha det så trevligt!

Emz sa...

Oj, mycket att göra nu låter det som! :-) Jag har också varit nyfiken på IsaDoras nagelstärkare, det ska bli kul att se vad du tycker om den. :D

Evelinas blogg sa...

Vad tycker du om Clarins-lipbalmet?