tisdag 28 juni 2011

Shoppat småsaker i Stockholm

Såklart klämde jag in lite shopping när jag var i Stockholm. Min mamma och jag tog en tur till Kista Centrum som numera är jättefräscht! Där slank jag bl a in i en butik som heter Bijou Brigitte och köpte denna fina ring. Något sade mig att jag sett denna butikskedja förut, jag kom på att den finns i gamla stan i Marbella, dit jag åker på somrarna.
Ö&B finns det också i Kista Centrum och där kan man göra fynd ibland. Jag hittade dessa vaxstrips för bara 39:-. Nästan så jag ångrade mig att jag inte köpte fler för de är jättedyra annars. Dock så använder jag just nu mestadels epilator för hårborttagning så de lär ändå räcka ganska länge.  Fördelen med epilator är att den går att använda hur ofta som helst. Har man väl köpt den så är den ju i stort sett gratis att använda, ja förutom el-kostnaden då, men den är väl försumbar. Min epilator är flera år gammal och det har nog kommit bättre grejor på marknaden sedan dess, men den får duga sålänge den gör jobbet.
En av kvällarna skulle jag äta middag med några väninnor i Gamla Stan och jag passade på att sluta redan vid tre på jobbet för att hinna med en stadsrunda innan middagen. Jag klev av t-banan vi Hötorget och slank ner på PUB där de numera har den engelska apotekskedjan Boots. Blev dock ganska besviken för större delen av butiken utgjordes av samma gamla vanliga märken som de andra apotekskedjorna har. Men lite hade de iaf. De hade No7's sminkserie och hudvård. Tittade lite på de grejorna, men föll inte direkt för något. Sen hade de även Sanctuary som jag inte heller tyckte såg så kul ut, inget doftade sådär jättegott. Men från Boots egna kroppsvårdsmärke köpte jag ändå en handtvål för sånt går ju alltid åt och den var billig som tusan, bara 24:- för en stor pumpflaska. Jag valde doften Coconut och Almond.

6 kommentarer:

BEAUTY SECRETS sa...

Härliga grejer, ringen är otroligt vacker!!

Ninni sa...

Åh, tack! :-)

Madde sa...

Oh vilken fin ring =) den är så vacker.

Ninni sa...

Vad kul att ni tycker det! Glad blir jag!

Lotta sa...

Jättefin ring!
Tror att det är samma butikskedja som jag har sett i Finland.

Ninni sa...

Åh, där ser man! :-)