onsdag 1 juni 2011

No7 Protect & Perfect Eye cream

Minns ni hypen med serumet Protect & Perfect från No7? Jag testade både serumet och nattkrämen då och gillade båda skarpt, kan varmt rekommendera dem. Tror jag testade dem innan jag började blogga så har nog ingen recension på dem här i bloggen, men sköna var de! Tror faktiskt att serumet kommit ut i ny och uppdaterad version nu t o m. Häromsistens kom jag över en liten provtub med ögonkrämen i samma serie, skulle gissa att den innehåller ca 5 ml så den kommer att räcka ett bra tag. Jag har testat den ett par dagar och den känns hittills bra, jag återkommer med recension om en tid.

Har ni testat några av produkterna i serien och vad tyckte ni?

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag råkade testa märkets ögonkräm för män, men den var bra :)

Carina (TotalBeauty) sa...

Har en bodyserum från No7 som ligger här hemma, fick en ny efter att den andra försvunnit på jobbet. Tänkte testa den någon gång längre fram.

Ninni sa...

Kerstin, undrar om det är andra ingredienser för killar eller om det bara är förpackningen, för en ögonkräm ska ju ändå inte var parfymerad så man undrar vad skillnaden är.

Carina, ja den vill vi läsa om!

Lotta sa...

Jag har testat serumet, men blev inte så impad. Känns som en massa silikon. Tycker att deras cremer är väldigt parfymerade, gillar inte det!
Usch, nu var jag negativ. Jag använder deras matterande crème som inte finns i Sverige, och den älskar jag! Ingår inte i den serien, men är i alla fall No7.
Det smink jag har provat därifrån gillar jag också.

Ninni sa...

Jag gillade doften på nattkrämen jättemycket, men om man vill ha oparfymerat så funkar den nog inte. Silikonkänslan i serumet gillade jag, men det är nog också lite olika från person till person. :-)