tisdag 31 maj 2011

Olay Daily 3 point treatment cream

Nu när Biotherm-testperioden var över så funderade jag på vilken av mina krämer jag skulle plocka fram från mitt förråd. Jag har samlat på mig en del krämer, oöppnade burkar håller sig ju rätt så länge. Den här hade jag läst om i ganska många tidningar, alla hyllar den! Speciellt positiva är den amerikanska tidningen Allure. Den ska visst hjälpa mot alla möjliga ålderstecken. Så när jag såg krämen på rea efter jul så slog jag till. Två av mina väninnor köpte sig också varsin burk samma dag. C och L vad tyckte ni, har ni provat? Jag har precis börjat använda min och känner mig inte redo för recension ännu såklart, jag kan bara säga att den känns skönt fyllig och doftar lite som gröna äpplen, mycket angenämt! Jag tänker använda denna både morgon och kväll en tid framöver och lovar återkomma med en grundlig recension.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Jag har varit nyfiken på denna länge! Ska bli kul att höra vad du tycker.
Om du ska ha den på dagen, då är den inte så fet?

Anonym sa...

Jag gillar den, härligt krämig för min torra hy, men tror att den är för fet att ha som dagkräm. Kul att du använt nagellacket! Kram från väninnan C.

Carina (TotalBeauty) sa...

Tror att jag har ett litet prov på den hemma, men den får vänta lite eftersom att jag använder andra hudvårdsprodukter just nu.

Ser fram emot att höra vad du tycker om den :)

Ninni sa...

Jag upplever den som mittemellanfet, för mig funkar den på dagen för jag har ganska torr hy just nu. Det gäller bara att ge den några minuter att sjunka in innan man sminkar sig.