tisdag 10 maj 2011

Yves Rocher Nails and hair - tabletter

Minns ni de här tabletterna som jag lovade testa i 30 dagar? De ska vara bra för naglar och hår så jag hade hoppats att de skulle göra mina skiviga naglar starkare. Funkade de då? Nix, inte ett dyft! Naglarna är lika dåliga fortfarande och då har jag ändå väntat några dagar ytterligare med att skriva detta för att se om effekten kanske var lite fördröjd. Mina naglar är fortfarande lika kassa. Det blir dåligt betyg för dessa, de får en 1:a av mig för de var rätt dyra och gav noll effekt. Kanske bättre att dricka öl varje dag??? Nä. det ska jag inte göra, det lovar jag.

Nästa steg blir att testa OPI's Natural Nail Strenghetner som Sminkan svär vid. Men det får vänta lite för jag har lite köpstopp på skönhetsmedel just nu. Har shoppat lite för mycket på sistone så får vänta till nästa lön, då ska jag även köpa Seche Vite's snabbtorkande överlack som tydligen ska vara det allra bästa man kan ha...

5 kommentarer:

BEAUTY SECRETS sa...

Vad tråkigt att dom funkade inte!:/
Bra att veta!

Lotta sa...

Annars kan jag rekommendera Isadora Second Nail, 79:-. Jag har provat den i lite drygt en månad och är positivt överraskad. Och jag har DÅLIGA naglar! Fast inte nu alltså! Äntligen kan jag måla dom igen, det är jättekul!
Vanliga B-vitaminer är nog bättre om man ska ta nåt innifrån.
Jag var så desperat innan så jag nästan köpte Trind Nail Repair. Den funkar ju jättebra men innehåller Formaldehyd.
Men som sagt, Second Nail har räddat mina naglar!

Ninni sa...

Bra tips där! Kanske kan vara något för mig. Trinds funkar, men man måste måla varje dag och det orkar jag inte, speciellt inte eftersom jag gillar att ha färg på naglarna också...

Carina (TotalBeauty) sa...

IsaDora Second Nail fungerade bra för min dotter :)

När det gäller både IsaDora och Seche så är de bra, men... rengör nästan alltid flaskhalsen, annars blir de sega ganska snabbt!

Mina första lack från båda märkena blev lite sega, för det kom luft i flaskan. Har varit noga med rengöring och nu är de riktigt bra :) inte sega alls!

marybeth sa...

Jag kör OPI's natural nail strengthener nu bara för jag visste att Sminkan rekommenderat den och jag älskar den! Tycker mina naglar mår mycket bättre nu och dom pallar att bli lackade osv... Jag kör Seche vite sedan tidigare och det älskar jag, superbra!