tisdag 3 maj 2011

Kanebo Sensai Silky Purifying Creamy Soap

Långt namn men åh, säger jag bara! Den här är så härlig. En otroligt krämig ansiktstvätt. Den är väldigt fast i konsistensen så man får jobba upp ett lödder mellan händerna först, sen känns den som en smekning mot huden. Det blir ett fluffigt lödder. Tar bort sminket gör den förträffligt. Den doftar inte mycket alls.

Det finns bara ett problem... den är dyr. Väldigt dyr! En tub på 125 ml kostar på Kicks 515:-. Min lilla provtub på 8 ml skulle alltså kosta ca 33:- och det är den inte riktigt värd tycker jag för det finns så många andra sköna rengöringar som är billigare. Är det någon av er som vet var man kan hitta denna till bättre pris? Jag tittade hos Strawberrynet, men de har inte just denna även om de säljer Kanebo.

4 kommentarer:

Tina (Beleza) sa...

Åh har alltid velat testa hudvård från kanebo Sensai för jag misstänker att de är lika bra som de är dyra.
En vacker dag kanske...

Ninni sa...

Ja, de har ju necessär-erbjudanden ibland förstås...

Anonym sa...

Hej Ninni,
Jag älskar oxå Kanebo Sensai. Är så tokig i hudvård att jag startat en egen hudvårdsbutik på nätet vid sidan om mitt bloggande :) kika gärna in www.skincity.se. vi har Kanebo och bättre pris än Kicks. Strawberry net har en hel del kopior, jag hade inte lagt pengarna där. Välj en svensk sida...min eller någon annan som du tycker verkar bra. Ps har du provat deras nya peeling mask?? Gryyymt bra:)Kramar annica

Parfymista sa...

Visst är den dyr, men eftersom den inte är utspädd med vatten som så många billigare produkter, räcker den flera gånger längre än de flesta andra rengöringar. Du tar ju bara en liten pärla av produkten och masserar upp ett lödder med vatten från kranen istället för att betala för själva vattnet också.