fredag 13 maj 2011

Lancôme Flash Bronzer - försök nummer ett... hmmm

Den här sprayflaskan med brun-utan-sol vann jag för något halvår sedan. Under vintern känner jag inte riktigt behovet av bus, möjligen i ansiktet, men där använder jag i så fall bus-servetter. Nu när värmen kommit ville jag dock kunna gå i kjol och visa lite av benen så jag tänkte prova den.

Jag började med att peela benen ordentligt i duschen och smorde sedan in mig riktigt ordentligt. Helt enligt vad jag läst att man ska. Sen sprayade jag loss ordentligt! Jag smorde ut sprayen med händerna, men tyvärr har vi jättedåligt ljus i vårt badrum så jag måste ha missat rätt rejält. Jag stod i duschkabinen och sprayade. Och kolla här hur det blev:
Konstig vinkel, men ni fattar vad jag menar va? Alltså ni skulle ha sett hur min ena häl såg ut... där hade det tydligen runnit så det var ännu ojämnare. Nä, det här får jag nog öva lite på... nästa gång ska jag spraya lite i handen istället och smörja väldigt tunnt. Kan dessutom rapportera att bus-lukten var hiskelig - usch!

Jag vill inte betygsätta denna innan jag provat fler gånger, men lukten gör inte direkt att jag är jättesugen att prova igen, lovar dock att göra det åtminstone en gång till för att ni ska få en mer rättvisande bild av produkten. Jag tittade på Kicks hemsida vad denna kostar, men hittade inte exakt samma produkt, de har dock en annan bus-spray från samma märke som just nu finns på erbjudande för 240:- och den kostar på ord pris 320:- så det är inga billiga grejor. Jag tycker nog att sånna där gradvisa bus-produkter (Dove har en t ex) är en himla bra idé för då ser man ju i tid vad som håller på att hända och resultatet blir inte fullt lika drastiskt. Tur för mig att det blev lite kallare ute nu så jag kan ha långbyxor ett par dagar, jag peelar ordentligt varje dusch nu för att bli av med den ojämna "brännan".

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Oj, det verkar krångligt!

Min blogg funkar inte än. Massa kommentarer, svar och inlägg är puts väck :(

Ninni sa...

Näe, åh vad trist! Min verkar ha kommit igång nu...

BEAUTY SECRETS sa...

Tack för dina åsikter om denna produkt! Jag hade tänkt att prova den men.. Trist med ojämn färg på BUS produkter!! We don't like!

Kram<3