onsdag 18 maj 2011

Korres - Olive and rye eye cream

Minns ni att jag fick hem lite prover på ögonkrämer från Korres för test? Jag har tidigare provat och recenserat två av dem, nämligen Evening primrose och Materia Herba, ni kan se recensionerna för dessa genom att följa länkarna. Nu var det dags att testa den tredje och sista varianten och den heter Olive and rye.

De andra två ögonkrämerna har varit lite för feta för mig och jag trodde att denna skulle vara det också (den heter ju Olive), men jag kom på att denna passar mig bäst av dem. Den går in snabbare i huden och känns jättebra. Den är dryg så det är lätt att överdosera, min lilla provpåse (som jag sprutade ned i en liten burk) har räckt säkert i tre veckor nu, yttepyttelite på ett finger räcker till båda ögonen. Jag ger denna en fyra i betyg, den är jättebra och känns skön på huden, jag ser dock ingen märkbar effekt, men jag har ännu inte särskilt mycket rynkor kring ögonen.

Jag hittar konstigt nog inte denna på Korres hemsida men den finns på Kicks och kostar där 429:- för 15 ml, vilket kanske är lite väl dyrt tycker jag. Kanske finns den på utländska shoppar till bättre pris?

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Låter spännande! Jag ska också se till att testa Korres-provet jag fick av dig inom kort!

Honi sa...

Jag tyckte den doftade så himla underligt, som hö nästan :/ Så det avskräckte mig rejält..

Ninni sa...

Kerstin; gör det!

Honi; men jag tyckte inte den doftade något alls, är du säker på att det är samma produkt vi pratar om?