söndag 22 maj 2011

Vånda... hjälp önskas!

Jag sitter och funderar på en nagellacksbeställning. Tänker beställa OPI's Natural Nail Strenghtener och Seche Vite's snabbtorkande överlack, de två är givna. Tanken är att beställa från Transdesign. Men eftersom frakten ligger på ca 20 USD så måste jag ju fylla flat-rate-kuvertet.Tror att man får beställa max sex st lack, eller var det åtta? Nån som har några bra tips på vilka lack jag ska köpa mer? Eller vet ni någon annan webshop som säljer både OPI och Seche till bra priser? Att handla på E-bay känns inte så intressant... jag blir bara förvirrad av E-bay. Har aldrig fattat hur man använder Paypal...

17 kommentarer:

BEAUTY SECRETS sa...

Tradera har jag köpt många lack ifrån , har sett Seche där också. blir nog billigast! Sedan har ju Eleven OPI och Seche men inte speciellt billigt utan till ganska vanliga pris.
:)
'Nagelglädje' är en säljare på tradera som ag kan verkligen rekommendera!<3

Nailtastic sa...

Du får plats med nio lack i en flat rate box. Att tipsa om vilka lack du ska köpa är jättesvårt eftersom det finns så sjukt många fina. :-)

Lina sa...

Mitt problem skulle nog snarare vara att begränsa mig till nio lack.....
Tänkte tipsa om de lack som jag är mest sugen på: OPI Pirates of Caribbean kollektion, China Glaze Island Escape kollektion, Color Club Alter Ego ( särklikt Alter Ego, Alias och Ulterior Motive.
Sen om du gillar neonlack så kan jag varmt rekommendera Color club Poptastic kollektion!

Ninni sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ninni sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ninni sa...

Det var bara jag som raderade mina egna kommentarer ovan. Tack, ska kolla in era tips. Men att köpa lacken hos Eleven är ju svindyrt! Transdesign håller mycket bättre priser. Tittade på Feelunique för de har Seche Vite-lacket, men de har å andra sidan inte OPI och jag vill verkligen ha den nagelstärkaren och jag vill inte betala för mycket. Det gör dock inget att "behöva" köpa fler lack. Hittade inte Nagelglädje på Tradera alls... Bra att man får beställa hela nio lack, problemet är mest att välja ut de finaste av dem! :-)

Shamrock sa...

Jag brukar beställa på http://uk.beverlybeaute.com/index.php . Det är inte lika låga priser som när man beställer från USA men å andra sidan ingår alla skatter och moms och liknande. Jag tycker att slutsumman brukar bli ungefär den samma (och sen brukar de skicka med bra presenter)

Ninni sa...

Vad spännande, den shoppen har jag nog inte tittat i, ska surfa dit bums!

Kerstin sa...

Hrm, jag har inga bättre tips att komma med än de som redan hörts. Möjligen att inte glömma kolla in minikollektioner från OPI och Orly. Det går två minilack på ett vanligt, fraktmässigt.

Shamrocks tips var spännande, jag ska surfa dit pronto!

Ninni sa...

Åh, två minisar är ju bättre än ett stort! Bra tips!

Lotta sa...

Så den nagelförstärkaren är jättebra?

Ninni sa...

Sminkan säger det iallafall och jag hyser stort förtroende för henne när det gäller naglar så jag tänker testa. :-)

L sa...

www.lookfantastic.com har Opi :)

Ninni sa...

Ja, fast dyyyyrt! Det är ju därför jag helst handlar hos Transdesign.

Jasmina sa...

Båda finns på beautbay.com :)

Sminkan sa...

Hoppas du blir nöjd med NNS!

Ninni sa...

Japp, jag hoppas lite på den faktiskt.