torsdag 16 juni 2011

Leverans från Feelunique

Idag fick jag leverans från Feelunique. Kommer ni ihåg att jag skrev om min "craving" efter de där genomskinliga läppbalsamen från Clarins.
Så nu har jag ett! Har ingen aning om ifall det är bra, men jag lovar återkomma i ämnet! Jag menar, kolla bara på det, ni förstår ju att jag vill äga det, eller hur? Det ser ju ut som gelégodis.
Sen beställde jag även det berömda Seche Vite. Det är ett snabbtorkande överlack som ska vara bättre än alla andra. Tyvärr hade min flaska läckt i frakten så jag har reklamerat den. Lovar återkomma om hur det går. Det är också viktigt hur webshopparna sköter sig när något går fel så det ska bli intressant att se om jag får en ny flaska. Jag mailade bilden på den kladdiga flaskan till dem.  Ni får aldrig vara rädda att säga till om något är fel när ni handlar någonstans! Om ni får dålig service så är det läge att berätta sånt för andra likaväl som om ni får bra service. Det är så de bästa företagen överlever och rötäggen försvinner från marknaden. Jag har alltid älskat konsumentfrågor, hihi.
När jag beställde de övriga grejorna så hade även Feelunique nån sorts drive på den här hudkrämen. Jag vet faktiskt inte om den funkar på läpparna, men tror den kan vara bra för torra armbågar eller hälar eller dylikt. Den kostade sisådär tre pund och så skulle man bidra till cancerforskningen för kvinnors underliv eller något så jag slängde med en sån i bara farten. All for Eve heter den och den doftar lite sådär kryddigt miljövänligt, inte så gott om jag ska vara ärlig så jag kommer nog inte prova den på läpparna.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Clarinsstiftet ser spännande ut! Vad fick du betala för Seche Viten?

Carina (TotalBeauty) sa...

Vad nyfiken jag blir på Clarins läppbalsam, ser fram emot att få läsa vad dy tycker om den :)

Ninni sa...

Kerstin; ca 80:- (£7:60)

Carina; Ja, jag lovar testa noga.

:-)

Bella sa...

Men vad coolt, jag trodde glanset var plast! :P

Emma P sa...

Åh, precis som gelé! Eller genomskinlig tonad plast. är det säkert att det är ett läppbalsam och inte bara en avbild i plast?:)