lördag 12 maj 2012

Grönt med IsaDora

I julas vann jag en hel del IsaDora-produkter hos Totalbeauty och Sublimt. Bl a så vann jag några av IsaDoras bakade trippelskuggor. Jag ska ärligen säga att jag inte varit så nöjd med dem. De dammar nämligen otroligt mycket och så tycker jag att pigmenteringen kunde vara bättre.
Men så provade jag att applicera den gröna skuggan från paletten Peacock med fuktig pensel. Då gick det betydligt bättre. Jag brukar inte använda fuktig pensel på mina fasta skuggor för jag tycker att de får en så tråkig hinna, men nu tyckte jag mig inte ha något att förlora...
Ser ni - det blev rätt så bra tryck nu! Ovanför den gröna skuggan har jag lagt den beige från paletten Leopard. Den lade jag dock med torr pensel och jösses vad den dammar...
Jag tycker att den gröna nyansen är jättefin, jag ska testa den blå med fuktig pensel nästa gång. Även den mörkbruna från Leopard-paletten kan nog bli fin.
Här ovan ser ni paletterna. Leopard till vänster och Peacock till höger. Jag har medvetet inte borstat av den vänstra paletten för att ni ska se hur dammig den är. Jag tycker inte om sådär söliga skuggor som gör att man får glitterpartiklar i hela ansiktet. Min erfarenhet är att bakade skuggor ofta är väldigt dammiga så det kan vara värt att testa i butik innan ni köper. Krämiga puderskuggor är mer min melodi.

I övrigt har jag använt Gosh-pennan Alligator och mascara från Daniel Sandler. Mascaran recenserade jag för några dagar sedan, jag tänkte använda den ett tag till för att se om den tjockar till sig lite och därmed ger bättre volym. På bilderna har jag lagt sisådär fem lager och det är inte kul att behöva jobba så mycket för lite volym.

Sen har jag ett nytt rouge också, fast det syns inte på ögonbilderna, tror det kan bli en riktig favorit. Det kommer från Bare Minerals och heter Soft focus true. Fick det med en prenumeration på tidningen Damernas Värld - älskar sådana premier. Mycket fin nyans. Foundationen jag använt kommer också från Bare Minerals, fast den har jag köpt för ganska länge sen.

Ha en jätteskön fredagkväll!

2 kommentarer:

beautylana sa...

Jag gillar inte inbakade ögonskuggor - man måste ha en pensel med hårda strå vilken irriterar mina ögon, samt color payoff är mycket sämre...

Ninni sa...

Ja, de är lite speciella minst sagt...