lördag 5 maj 2012

Min Glossybox


Helt fel ljus att fota i, men äh, det får duga.

Här har ni min Glossybox, jag fick boxen sisådär tre dagar senare än alla andra så därav sent inlägg.

Jag fick:
-Hårpuder från Maria Nila, inget för mig, nån som vill byta mot något annat - maila mig i så fall.
-Bodylotion från Natuvive, sånt går alltid åt
-Hårolja från Davines, har precis köpt en hårolja från Kérastase, men kanske kul att jämföra
-Dagkräm från Olay, deras grejor gillar jag så den blev jag glad över även om jag har förrådet fullt med hudvård just nu.
-Läppglans från Illamasqua, inte min färg, men lovat bort till kvinnan med de snyggaste läpparna, dvs gulliga Malin som driver bloggen Sublimt. Färgen kommer att bli ursnygg på henne!

Oj, vilken debatt det varit kring Glossyboxen på sistone, kolla in hos Lipglossbitch så får ni se. Jo, jag kan hålla med om att de borde anpassa lite mer till de val man gjort och att det är orättvist att värdet på boxarna skiljer sig jättemycket. I övrigt tycker jag det är superkul när boxen kommer, nästan som julafton. Den är ju inte dyr heller... så jag hänger kvar ett tag till för jag gillar överraskningar.

Är det någon som vet om man kan göra uppehåll när man är bortrest på semester? Posten skickar ju tillbaka alla paket som inte är uthämtade inom två veckor och det vore ju trist.

5 kommentarer:

beautylana sa...

Man avslutar ju prenumeration bara. Eller så mejla dem bara!

Linda sa...

Tycker det verkar som du fick en bra box :)

Ninni sa...

Jag mailade dem via hemsidan om att jag vill pausa en månad när jag är borta. Ja, jag tycker faktiskt min låda var helt ok!

Åsa sa...

Hårpudret är helt suveränt, tyckte jag. Något som jag inte skulle ha provat om jag inte fått det i boxen. Men jag är ju korthårig och har bångstyrigt hår :)

Kerstin sa...

Spännande med håroljan!