tisdag 4 juni 2013

Rakhyvel?

Tänkte köpa mig en ny rakhyvel. En riktigt bra en. Några tips? Om ni tipsar om Gillette så vill jag veta exakt vilken modell, för jag stod framför Gillette-hyllan häromdagen och visste varken ut eller in. Det fanns så många olika modeller. Ska man välja en som är för kvinnor eller är killarnas modeller bättre?

6 kommentarer:

Lovisa sa...

Jag har gilette fusion eller vad den heter, den för män. Köp ingen rakhyvel för kvinnor, de är helt värdelösa.

Ninni sa...

Tänk, jag misstänkte nästan det! Det var därför jag frågade.

Anonym sa...

Jag använder de för tjejer, killarnas är vassare och gör huden mer irriterad. Jag kan absolut inte använda killarnas under armarna eller i bikinilinjen. Om du tar de för tjejer så spelar det ingen roll vilken, det är mest priset som skiljer. Alla Venus-blad passar på alla handtag. Varning: köp aldrig Ge-Kås egen hyvel, värdelös! Cookie!

Sarah sa...

Såg på Plus att tjejer ofta använder hyvlar för män och att män ofta använder hyvlar för tjejer. Intressant det där. Jag kör på tjejhyvel i alla fall. Divine. Men jag vet inte om det är en bra eller dålig hyvel. Den funkar.

beautylana sa...

Jag använder Venus Divine, byter olika rakblad, beroende på priser.

Ninni sa...

Jag tror jag ska sno ett eget nytt blad av sambon, han har MAC3 och då kan jag prova den i lugn och ro och kanske köpa mig en egen sån sen... om nu den modellen finns kvar.