söndag 16 juni 2013

Spanien - packning del 1

När ni läser det här inlägget så befinner jag mig förhoppningsvis redan nere i Spanien om flyget funkat som det ska. Resan går via Kastrup där vi hade ett par timmars vänta. Helt ok då jag inte varit på den flygplatsen på rätt många år. 

Vi ska vara borta i tre veckor (alldeles för lite om ni frågar mig) och under den tiden blir det ganska tyst i bloggen dessvärre. Jag har lagt in några inlägg i förväg, men internetanslutningen i området är usel och det är kanske lika bra för man behöver nog lite ledigt från skärmen. Jag tar med mig min iPad, men datorn får stanna hemma. Jag tycker inte om att blogga från iPaden så jag låter nog bli det. 

Jo, jag tänkte visa er några grejor som jag har med mig i skönhetsväg. Läppcerat är ju väldigt nödvändiga för mina läppar, de är väldigt beroende av smörj. Jag packade ned fyra olika läppcerat med solskyddsfaktor 15-18 (tror t o m det ligger något mer och skramlar i väskan). Det enda jag testat av dessa fyra är Blistex och det märket gör supersköna läppcerat så där vet jag att jag har en guldklimp. Övriga kommer från Palmer's, MoistStick och Alba Botanica. Jag har även med två stycken solstift, men de får ni se i nästa inlägg.

5 kommentarer:

Lotta L sa...

Trevlig semester!
Jag kommer att sakna dina inlägg, men ser fram emot dom sen när du kommer hem! Passa på nu och njut och koppla av, ingen stress med bloggen. Vi finns kvar när du kommer hem! Kram!

Evelinas blogg sa...

Åh, hoppas ni får det underbart! Kram!

Honi sa...

Ha en finfin semester :-)

Nina sa...

Hoppas du får en fantastisk semester. klart bloggen klarar sig. Vi finns här när du kommer hem.
kram Nina

Ninni sa...

Tack snälla ni, tiden gick alltför fort bara...