måndag 11 november 2013

Recensioner Rock Face hudvård för män

Min sambo har fått möjligheten att prova två hudvårdsprodukter från ett märke som heter Rock Face. Märket har under kort tid blivit ett av Englands snabbast växande varumärke inom manlig hudvård. Produkterna han har fått prova är en skrubb för ansikte och kropp och en ansiktskräm. Sambon är 48 år gammal och han har normal hud som han är duktig på att ta hand om med bra produkter så han är en van användare av hudvård. 

Såhär beskrivs Face and Body Scrub:
Rock Face Face and Body Scrub är en mild men djuprengörande ansiktspeeling som ger huden ett friskare och mer hälsosamt utseende på bara trettio sekunder. Produkten innehåller valnötsfrön som exfolierar och tar bort döda hudceller. 
Innehåller 150 ml
Pris: 119kr och finns att köpa på Åhléns

Såhär tycker Nisse: 
Namnet kanske inte är det mest tilltalande. Personligen föredrar jag ett ansikte med mjuk hud. Inte ett stenansikte. Rengöringskrämen är så gott som helt doftfri. Ganska slätstruken och efter ett par dagar är det svårt att få ut något ur tuben. Jag tycker inte det räcker med att lägga i korn av något slag utan vill gärna ha lite fräsch doft också. 

Nisse ger betyget: 2

Såhär beskrivs All Weather Moisturiser:
Rock Face All Weather Moisturiser är en ansiktscreme fullproppad med nyttigheter för huden. Produkten innehåller extrakt från guarana som piggar upp huden och ger ny energi. Den innehåller även sheasmör som mjukgör, antioxidanter, vitamin E, C och provitamin B5 samt lugnande menthol.
Innehåller 100 ml
Pris: 129kr finns att köpa på Åhléns

Såhär tycker Nisse: 
Fuktighetskrämen som man ska använda efter duschen får ett lite högre betyg. Även denna är så gott som doftfri. Krämen har en ganska skön konsistens och kan vara skön att använda på vintern när huden är lite torrare. Personligen skulle jag även här föredra någon fräsch doft, även om det bara skulle vara en touch av den. 

Nisse ger betyget: 3

2 kommentarer:

Maria sa...

Åh vad spännande att höra vad ni tycker, jag testar just nu showergelen och rakgelen, har gett mitt ex ansiktskrämen och ska se vad han tycker om några veckor.

Ninni sa...

Kul! : )