söndag 22 december 2013

Bas från Bobbi Brown

När jag var på bloggpresentationen av Bobbi Brown's disk på Åhléns City i Nordstan häromveckan så fick vi alla utprovat vilken nyans på foundation och concealer som passade oss. Häromdagen kom brevbäraren med ett paket. I paketet fanns foundation och två concealers. Behöver jag säga att jag dansade en liten glädjedans på hallmattan?
Min nyans på foundation är Warm Beige 3.5. Bobbi Brown har flera typer av foundations och den som ska passa min hy bäst är Skin Foundation med spf 15. Det är en lätt vattenbaserad foundation för normal till torr hy. Jag gillar lätta foundations och jag gillar att denna kommer i en praktisk pumpflaska. Bra utgångsläge. Ska bli så spännande att testa för jag vet ju att Bobbi Brown är drottningen av basprodukter.

De två concealers jag fick var Corrector och Creamy Concealer. Den som är mest beige på bilden är Creamy Concealer och den ska användas mot mörka ringar under ögonen. Corrector är den mer rosa varianten och den ska vara mer intensiv mot de mörka ringarna. Mina mörka ringar blir mer och mer synliga med åren och jag ser allt tröttare ut på mornarna, speciellt vintertid när solbrännan bara är att drömma om. Numera får jag t o m lägga concealer i de yttre ögonvrårna så jag provar tacksamt allt som kan få mig att se piggare ut. Ja, faktum är att concealers är mina bästa vänner tidiga mornar.
Jag lovar återkomma med resultat när jag får möjlighet att fota i lite bättre dagsljus än det som råder nu. Det är omöjligt att få till bra bilder i detta mörker. Jag har beställt en så kallad ljusbox för att fota produkter i och jag hoppas den kan göra nytta framöver för de här bilderna är inte kul, det är jag medveten om.

6 kommentarer:

Johanna sa...

Kul att höra att det är fler än mig som har concealers bland sina bästa vänner ;) blir spännande att höra vad du tycker för jakten på den/de perfekta är inte över för mig iaf..

Lotta L sa...

Jag tycker inte det är något fel på dina bilder!
Jag är nyfiken på Bobbi Brown, nu är det ju mer lätt tillgängligt. Fast jag har inte fått tummarna loss ändå att prova något.
Undrar om concealern, vill ju inte framhäva rynkorna! Behöver snart köpa en ny, så det ska bli intressant att höra vad du tycker. Behöver man båda? Eller det räcker med en?
Och; nej jag har inte funderat på att börja blogga, men varför tror du jag skulle vara bra på det? Roligt i alla fall att du tycker så!

Ninni sa...

Johanna, de mörka ringarna syns ju extra mycket på oss nordbor när vi är bleka, trist... :-(
Lotta, ditt intresse för skönhet och att du skriver bra tror jag skulle göra dig till en mkt bra bloggare! :-)
Kram på er!

Minerva sa...

Spännande att du testar! Har faktiskt ingenting från B.B. Har inte sprungit på något i nätbutikerna och eftersom jag bor i en liten stad där Kicks är det mest avancerade är det nätbutiker som man kan hoppas på! Speciellt om man inte vill tömma plånboken helt och hållet!

Ninni sa...

Minerva, om du behöver en langare så finns jag här! :-)

Kerstin sa...

Åh, vilken lyx :)