tisdag 10 december 2013

Too Faced - All I want for christmas

Jag vet, jag har varit dålig på att blogga på sistone. Tjänsteresa i kombination med besök hos föräldrarna gjorde att jag fick pausa lite. Jag kan inte lova att det blir jättemycket bättre nu innan jul för ni vet ju hur mycket man har att göra i december, men så fort jag hinner så lovar jag skriva för jag har verkligen inte brist på ämnen och skrivlust, det är bara tiden som inte räcker till riktigt. 
Jag tänkte visa er mitt senaste inköp på skönhetsfronten, det kan även fungera som ett julklappstips. Detta är ett julkit från Too Faced som heter All I want for christmas. Jag köpte mitt kit hos Asos, men det finns nog på fler ställen. Anledningen till att jag köpte det just hos Asos var att jag ville testa den webshoppen, de har ju allt från skönhetsprodukter till kläder, skor och smycken. Har ni handlat där någon gång? Frakten är gratis och det tog sisådär tio dagar för paketet att dyka upp. Helt ok!
Kitet innehåller en necessär med fem produkter.

  • En trio med rouge/bronzer och två skuggor.
  • Shadow Insurance som är en av de bästa ögonskuggprimers jag testat. Helt i klass med Urban Decays Primer Potion, jag märker ingen skillnad mellan de två faktiskt.
  • Svart volymmascara som heter Lash Injection som tydligen ska vara en sån där tubmascara - trevligt!
  • Läppstift Lip Injection i färgen Believe.
  • Svart ögonpenna vattenfast som heter Perfect Eyes. Denna är jag inte helt nöjd med då den var lite mosad i toppen, men eftersom jag har typ 25 andra svarta ögonpennor så orkar jag inte reklamera då det går att vässa bort det mosade. 


Jag har massor av små necessärer hemma, men denna tycker jag var riktigt snygg! Lite 50-talskänsla. Funderar på att ha den till förvaring av sminkpennor eller penslar och byta ut någon av de necessärer jag har till det i nuläget.
Här ser ni bronzern (som jag tycker är mer som ett rouge) och de två skuggorna. Användbara vardagsnyanser i praktisk kompakt dosa.
Mycket fin nyans på läppstiftet. Hylsan känns lyxigt tung och gedigen i handen. Tror jag spar detta lite, vissa saker får man njuta av innan man börjar kladda med dem. Vet att jag inte är ensam om att känna så. Smink är för mig inte bara en fråga om att använda utan även om att få äga produkterna och ta fram dem och titta på ibland. Känner ni likadant?

Jag betalade ca 425:- för allt detta, det får man nog säga är prisvärt. Speciellt med tanke på att bara läppstiften från samma serie kostar ca 220:- om man köper dem separat från Asos.

5 kommentarer:

Minerva sa...

Ja,har handlat flera gånger,både kläder, skor och smink.Det har fungerat utan mankemang.

Ninni sa...

Jag är bara så osäker på de brittiska storlekarna vad gäller kläder och skor...

Lotta L sa...

Hmm...jag hade kommenterat här, men det har tydligen inte kommit fram.
Skrev någonting om att jag får lite dåligt samvete, du ska ju inte stressa ihjäl dig för att skriva inlägg. Man har ju mycket till jul. Ja annars också för den delen med, men ännu mer nu.
Fina grejer du köpt! Har aldrig handlat från sidan.

Ninni sa...

Nejmen Lotta, jag skriver av lust! Jag älskar ju att blogga, så du behöver absolut inte ha dåligt samvete på något sätt. :-) Kram!

Kerstin sa...

Åh vilket klockrent köp! Jag är också sugen på detta kit :)

Hoppas få se stift o skuggor på inom kort!

Och ja, klart man vill liksom bara "ha" och beundra nytt smink ibland, det känns igen!