måndag 30 december 2013

Reor reor reor

Har ni handlat något på reorna ännu? Jag tog en tur på stan häromdagen och det enda jag kom hem med var ett lila bomullslinne från Åhléns för 29:-, så jag brände inte direkt hela lönen. Tycker modet just nu är lite intetsägande och om jag hittar något jag gillar så hänger det nästan alltid något liknande hemma i min min garderob redan. Det var hysteriskt mycket folk på stan som rotade i alla röriga realådor och jag funderade över hur många som blev smittade av kräksjuka och förkylningar den dagen. Förstå mig rätt, jag gillar att fynda, men inte vill vilket pris som helst. Jag har jättesvårt för att handla kläder på nätet då jag gärna vill känna på kvaliteten. Men jag blir lite lätt illamående av stora folksamlingar och vill helst hem fort, så det blev bara någon timme i Nordstan, sen stod jag inte ut längre. Brukar försöka handla när det är lite lugnare, t ex på hemvägen de dagar jag slutar tidigt innan rusningen börjat. Jag brukar vänta tills det värsta har lagt sig när det är rea och ofta har butikerna då hunnit börja med halva reapriset, det är då man kan göra de verkliga fynden och dessutom slippa trängas.

Reorna på skönhetsprylar på nätet då? Jorå, där finns ju en hel del. Nästan alla butiker har rea just nu. Några exempel:

Jag har varit väldigt sparsam med shoppandet på nätreorna också, tro't eller ej. Vi har precis bokat resa till NY dit vi ska åka framåt våren så jag spar mig lite, dessutom har jag så fullt i alla skåp att jag behöver rensa. Men jag har handlat lite småsaker från Feelunique (bl a det där kitet från Crabtree & Evelyn) och så lade jag även en order hos Coastalscents. Jag har aldrig handlat hos Coastalscents förut. De var väldigt populära för ett par år sedan när de lanserade sina jättestora ögonskuggpaletter med skuggor i alla regnbågens färger. Det jag beställde nu var lite allt möjligt, bl a kan man bygga sina egna paletter genom att köpa tomma askar och fylla. Jag lovar visa sen när paketet kommer vad jag köpt. De har 40% på hela sortimentet just nu och frakten var inte särskilt dyr. Titta in får ni se, de har lite kul grejor och priserna är nästan skrattretande låga. 

Berätta gärna om ni gjort några fynd! Att höra om andras fynd är lika kul som att få titta i deras badrumsskåp tycker jag. 

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Jag gillar inte heller för mycket folk. Var bara en hastig runda i stan igår, bl a på nya Triangeln centret. Där har dom en Peggy Sage butik som jag var tvungen att gå in i. Dom har väldigt fina och många eyeliners! Bl a flytande glittriga i fina färger, med 20% kostade dom 72:-. Jag stod länge och velade, valde mellan grön, blå, lila och turkos. Såå snygga! Till slut tog jag grön. Väl ute ur butiken ångrade jag mig såklart att jag inte hade tagit turkos. Eller blå. Nåja, grönt är ju fint!
Lite innan jul var jag på Sephora, ingen rea då, men jag blev väldigt nöjd med Sleek paletten jag hittade för 120:-. Sparkly 2 eller vad den hette. Mörka glittriga skuggor i fina färger! Att dom sen sätter sig lite på ögonlocket gör inte så mycket, om det nu beror på kvalitén eller mina hängiga ögonlock.
Kläder brukar jag inte orka med på reorna, jo ibland kanske. Men ofta är det inte det man vill ha som dom rear.
Långt inlägg! Lackar naglarna just nu med Isadora Black Galaxy och Jet Setter samt peel off. Har så många lager att jag undrar om det sitter hela kvällen.Har min gröna eyeliner på också!
Nu ska jag sluta babbla, Gott Nytt År!

Ninni sa...

Underbar läsning ju! Kram!