fredag 28 februari 2014

Ebay-grej under test

När jag inte använder dip-in-remover för nagellack så kör jag oftast med Lidl's nagellacksremover och även deras bomullsrondeller av märke Cien. Jag tycker bomullsrondellerna funkar bra och de luddar väldigt lite. Däremot kan det vara bökigt att få bort glitterlack med dem eftersom bomullen dras med i glittret. Jag har läst att en bra grej är att köpa filt som metervara i tygbutik och det ska jag testa nån gång, man behöver ju bara köpa nån decimeter att börja med för att testa. Foliemetoden finns ju också, men usch vad den är bökig! Näe, det orkar jag inte helt enkelt. Därför beställde jag de här lapparna från eBay för några för några få kronor.
Man fick massor av "lappar" för liten peng och de känns mer "ickeluddiga" än bomull. Jag vet inte vad det är för material. Dock är de väldigt tunna, jag hade önskat lite tjockare kvalitet. Jag har än så länge bara provat att få bort ett ofärgat lack, men om ni vill så återkommer jag i ämnet.
Tog lite olika bilder för att ni ska se hur kvaliteten ser ut. Det är nån sorts konstmaterial.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Bra ide att använda annat än bomull. Jag fick en tanke på skumgummi lappar, du vet dom gula tvättlapparna för barn. Tror du dom hade funkat? Får nästan lust att prova. Fast jag har varit väldigt lat med naglarna, målar dom inte, slarvar lite allmänt, så nu är dom tyvärr inte så långa och fina längre.
Men det kan vi väl ändra på?

Ninni sa...

Vet inte, kan inte skumgummit lösas upp av removern.