lördag 15 februari 2014

Smycken från Kiel-båten

Förra helgen åkte jag ju till Kiel med familjen på en liten kryssning med Stena. Ombord på båten handlade jag inte någonting i skönhetsproduktsväg, men väl några smycken. Känner mig lite mättad på de där vanliga skönhetsmärkena som säljs i taxfree-shoppar. Det är ungefär samma sortiment som på flygplatserna. De hade dock superfina smycken till något bättre priser än i land, jag tror det skiljde ca 20% i pris. Det första jag köpte var en ring och ett par örhängen från Edblad. Jag har spanat på deras läckra smycken en längre tid. Märket finns på vissa Åhléns-varuhus, men jag tycker alltid montrarna på varuhusen ser så utplockade ut, ett välfyllt ställ ser ju så mycket mer säljande ut än ett halvtomt- varutryck kallas det inom butiksbranschen. På Stenabåten hade de dock ett jättefint sortiment.
Kreolringar till öronen med stenar inuti, lagom storlek. Jag gillar mest guldfärgade smycken även om jag även använder silverfärgade såklart. Just nu är jag dock inne i en "guld-period".
Ringen har stenarna på sidorna istället för utanpå. Gillar att den är tjockast ovanpå då jag tycker för tjocka ringar är obekväma att ha på sig, denna känns jättebra.
Jag köpte även ett halsband från Gemini. Fastnade direkt för läderremmen och det jättestora hjärtat. Halsbandet är långt och det enda jag saknar är ett spänne så man kan linda det två varv runt halsen om man skulle vilja ha det kortare ibland.

8 kommentarer:

Åsa sa...

Så fina! Mitt favoritmärke bland smycken är Edblad! Mitt nästa inköp ska nog bli örhängen för det har jag inga från Edblad.

Ninni sa...

Ja, de har ju massa fina!

Lotta L sa...

Så fina smycken!

Ninni sa...

Tack Lotta : )

Honi sa...

Jättefina! Gillar ringen :-) den ser mycket mer bekväm ut än många andra.

Ninni sa...

Ja, dessa finns också som jämntjocka runtom, men denna är skönare att bära.

Lackert sa...

Snygga smycken, tycker om att stenarna sitter på insidan blir inte lika vanligt då :) Fast jag hade föredragit silver färg :D jag tycker guld är fint men trivs inte med det

Kerstin sa...

Fint! Jag har också nyligen fått upp ögonen för dett märket, men visste inte att det finns på vissa Åhléns. Mkt bra att veta :)