fredag 21 februari 2014

Recension - Skin foundation från Bobbi Brown

Jag dog en liten smula av glädje när Bobbi Brown skickade mig lite produkter för ett tag sedan eftersom det är ett av mina favoritmärken. Bl a så fick jag den här foundationen som heter Skin foundation. Sen blev jag lite rädd för att den kanske inte skulle leverera. Ni vet när man har för höga förväntningar på något så blir man ofta besviken.

Men jädrar vad den här är bra! Jag fick nyansen utprovad när jag var på presentationen av Bobbi Browns disk på Åhléns City i Göteborg. Jag tycker ofta att jag får för ljus nyans när jag får en utprovad av make up-artister, jag ser liksom död ut och det vill man ju inte. Men denna har verkligen den perfekta nyansen för mig, den framhäver min hud något fantastiskt bra. Nyansen för mig heter Warm Beige 3,5. Den är precis lagom täckande och ganska tunn i konsistensen. Jag gillar inte när foundations är för täckande. Dels har jag rätt så bra hy och dels tycker jag det ser konstgjort ut. Den är varken för pudrig eller ger för blankt resultat, bara sådär sidenmatt som man vill ha. Dessutom sitter den jättebra. Jag brukar fixera på morgonen med lite löspuder, men bara pyttelite.

Ninni ger betyget: 5/5, ja det är en solklar fullpoängare.

Jag vet inte vad denna kostar, men jag skulle gissa på någonstans runt femhundringen. Om den är värt det? Lätt!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Vilken känsla att hitta rätt foundation där allt stämmer! Då är det ju verkligen värt pengarna! Det kostar ju att köpa en massa billiga och testa runt också. Fast just nu är det lite för dyrt för mig, så jag får vänta med att testa Bobbi Brown.

Ninni sa...

Ja, tror det är bra att be om ett prov först. Ett hett tips är att ta med nån egen liten burk o be om att få ett eller två pump av nån foundation som man funderar på köp av. Att testa i lugn o ro hemma är bäst.