måndag 10 november 2014

POP - Peak Performance Mascara

Ok, nu måste jag öka takten när det gäller att testa mascararor! Man kan inte ha 17 stycken oöppnade! I helgen öppnade jag den här, den är verkligen inte lik någon annan mascara jag testat. Den kommer från POP och heter Peak Performance Mascara. Borsten är helt olika alla andra jag testat.
Här ser ni, det är en liten kam längst ut. Man vrider längst ned på förpackningen och så kommer det upp mascara i borsten, precis som på vissa läppglans.

Om ni undrar vad det är för nagelllack jag har så är det ett svart från Tony Moly (superbra, täcker på ett lager) och Sally Hansens glitterlack Frazzle Dazzle (tjockt och trögtorkat, men fint). 
 Närbild på mascaraborsten, eller kammen rättare sagt.
Instruktion finns på baksidan av förpackningen. Mitt första intryck är att mascaran ger väldigt bra svärta, den separerar även fransarna jättebra. Men det är svårt att måla utan att kladda utanför. Kanske vänjer jag mig med tiden. Man kan välja mängden mascara som kommer upp i kammen genom att vrida på förpackningen. Produkten höll alldeles utmärkt för en promenad i grådassigt novemberväder utan att smula eller kladda. En rätt bra produkt alltså, men jag undrar om den räcker länge eller om den tar slut fort. Det återstår att se. Därför sätter jag inget betyg idag.

Den här mascaran finns inte att köpa i Sverige, jag har köpt mitt exemplar i New York. Men är ni sugna så kan ni beställa hem ett exemplar från Asos där den kostar drygt 140:-, vilket jag tycker är ett bra pris för en kul produkt!

3 kommentarer:

Minerva sa...

Hur blev fransarna, var det svårt att undvika mascaraklumpar med kammen?

Ninni sa...

Nej, de blev bra faktiskt. Det visade sig också att detta är en tubmascara, dvs en sån som är som Kanebos 38 graders-mascara.

Lackert sa...

Coolt, aldrig sett nån liknande förr