torsdag 20 november 2014

Testat Milani-eyelinern mm

Jag lovade er ju att visa den läckra gel-linern från Milani som jag köpte häromsistens. Inte förrän nu har jag hunnit fota i dagsljus. Som jag berättade så är det läckra lagret endast översprayat, det visste jag när jag köpte eyelinern. Det är ju lurigt, vet att många av H&M's skuggor varit sådana under åren, en läcker yta och så ligger det en matt skugga under. I detta fallet så är inte eyelinern helt matt utan den har en fin nyans med skimmer i mörkblått, men den är ju inte lika läcker som ytan.
Jag använde den pensel som medföljde eyelinern, den var rätt okej, men i fortsättningen kommer jag nog ändå använda en av mina andra penslar som är lättare att måla med, denna var lite klumpig och det var svårt att få linjen jämn. Att grunda med både primer och en ljusare skugga på ögonlocket känns som ett måste. Eyelinern torkar nämligen rätt så långsamt och jag fick kladd på ögonlocket. När jag hade lagt en champagnefärgad skugga på hela ögonlocket så var problemet löst.
Här är de andra grejorna jag använde. Ni ser på gel-linern att jag tagit lite på högra sidan och ni ser då hur ytan skrapats bort.

Övriga produkter är Revlon Photoready concealerstift, POP Peak performance mascara (inte så dum, men lite tidsödande att applicera), Bare Minerals krämskugga 5in1 (en självklar favorit i min sminkväska), Bobbi Browns skugga Champagne samt Yves Rochers quatroskugga Brun Incandescent där jag använt den mörkbruna skuggan i brynen.
Var bara tvungen att fota gel-linern en gång till innan jag började använda den.

Ovan nyans är den man får när man använder eyelinern som ligger under ytan, inte så dumt ändå va?

7 kommentarer:

Minerva sa...

Den ser väl rätt fin ut, måste nog gå in o. kolla lite!

Ninni sa...

Ja googla, det finns en hel del bilder och sånt på webben.

Lotta L sa...

Tycker den ser väldigt fin ut! Men jag förstår inte varför den heter Emerald när den är blågrå? Snygg hursom.
Hur är Yves Rocher skuggorna? Färgerna ser väldigt fina ut.

Ninni sa...

YR-skuggorna är okej, de mörka nyanserna är bättre än de ljusa. Klart prisvärda.

Kerstin sa...

Jättefint! Kul att se!

Lackert sa...

Färgen är jätte snygg :)

Ninni sa...

Ja, den är inte dum, men inte så fin som ytan när man applicerat den.