torsdag 13 november 2014

Tio tomma


  • Rituals Fortune Scrub, mycket trevlig kroppspeeling som doftar underbart och fräscht. Tror minsann jag har fler produkter från serien i mitt förråd. Jag har faktiskt gillat varenda produkt jag testat från detta märke. Bra grejor! Jag brukar passa på när man får med märkets produkter i tidningsprenumerationer. 
  • Isana Deo roll on, jättebra budgetdeo från den tyska butikskedjan Rossmanns egen produktlinje. Köp om ni kommer till Tyskland!
  • Yves Rocher duschkräm med vaniljdoft. Jättehärlig och fyllig, denna och även de två produkterna här nedan har bott i min gymnecessär men nu är de slut! Yves Rocher gör bra och prisvärda duschkrämer. Denna fick jag av en väninna som inte gillar vanilj. Tack C! 
  • Andalou Naturals Healthy Shine Shampoo, trevligt schampoo som doftade lite sådär citrusfriskt. Köpte min flaska hos iHerb för ingen peng alls nästan. 
  • CND Scentsations Tropical Twist lotion. Detta är en hand&bodylotion, men jag tyckte den passade bäst som bodylotion då den är lite tunn som handkräm nu när kylan börjar komma. Fräsch somrig doft av kokos och ananas.  


  • Decléor Aroma Confort bodylotion. Även denna har bott i min gymväska. Det är inget fel på den här krämen, men jag är inte helt överens med doften. 
  • Clinique Smart Custom-Repair serum, jag gråter lite inuti när jag tänker på att denna är slut. Underbart serum som känns otroligt vårdande. Älskart! Lite dyrt dock... 
  • Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm, den här har jag använt som läppcerat, men den funkar på alla torra fläckar på kroppen. Ungefär som Elisabeth Ardens Eight hour-cream fast utan den otäcka doften. Denna är helt doftfri. Gillade den, tur jag har en till! 
  • Lilo Lolo läppglans i nyansen Whisper, jätteskönt läppglans med svag doft av mjölkchoklad. Ungefär som om man blandat till svag O'boy ni vet... gillade skarpt, men nu är hylsan rätt tom så får inte upp mer ur den. 
  • Etude House brynmascara, har faktiskt redan köpt en ny sån här. Dock är nyansen något för ljus för mig trots att jag har den mörkaste. Så kanske köper jag en annan sort nästa gång. De är dock väldigt prisvärda, kostar nånstans strax över femtiolappen på eBay. 

Ja, sen har jag såklart gjort av med en massa prover åt höger och vänster. Bl a lite koreanska saker och även produkter från Tvål. Måste öka takten där innan provpåse-berget växer mig över huvudet. Jag älskar ju att prova nytt och önskar ibland att jag hade fler ansikten än ett att testa på.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Mitt Cliniqueserum är också slut, och jag vill så gärna ha ett nytt....

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm gillar jag också, funkar även till småbarn tycker jag!

Minerva sa...

Du har mail!

Ninni sa...

Kerstin, kan tänka mig det eftersom den är oparfymerad.
Minerva, jag kollar!