torsdag 17 december 2015

Etude House - Drawing Eye brow

Jag är väldigt inne på bryn just nu, jag gillar när de är sådär lagom markerade,varken mesiga eller för hårda. De flesta tjejer är mycket duktigare än vad jag är på bryn, men jag lär mig mer och mer. Mitt förråd av brynprodukter växer stadigt. Här är ett av de senaste tillskotten, en brynpenna från Sydkoreanska Etude House.
Denna är lagom pigmenterad, väldigt lätt att jobba med och har en platt och snedskuren spets. Det gör att man kan måla både breda och smala streck, mycket bra. I andra änden har den en spolformad borste med kork som jag såklart missade att fota. Bra är även priset, det finns shoppar på eBay som säljer den för under tjugan och den finns i flertalet nyanser. Jag köpte min hos shoppen iamlove-shop för där får man alltid så fina prover att jag tycker det är värt att lägga några kronor extra samt att jag vet att de packar väl. Det är min favoritshop på eBay när det kommer till koreanska produkter.
02 Gray brown heter min nyans och den är något kallare i verkligheten än på bilden.

4 kommentarer:

TheUdoon sa...

Den här har varit min favorit bryn-grej i ett par år nu. Älskar att den finns i kallare nyanser, ser lätt rött ut på mig annars. Sen att priset är rätt är ju också bra :)

Ninni sa...

Vad kul! Trodde nästan bara det var jag som fortfarande var inne på koreanskt. :-)

Minerva sa...

Ska införskaffas å det snaraste, min brynpenna från Maybelline (riktigt bra) är bara en stump numera! Tack för tipset, älskar allt korea-beauty!

Ninni sa...

Va bra! 😄