lördag 5 december 2015

Skincitys kalender dag 1-5

Jag lovade ju att visa er innehållet i Skincitys julkalender. Jag hade ju turen att lägga vantarna på en sådan och hittills har jag definitivt inte blivit besviken. Detta är vad jag fått under de fem första dagarna i kronologisk ordning:

  1. Handkräm från Dermalogica, perfekt nu när mina händer börjar bli torra. Jag använder sällan handkräm sommartid för jag upplever inte att jag är torr då förutom om jag storstädat och slarvat med handskar.
  2. Mask från Bliss, jag ska erkänna att jag inte "maskar" tillräckligt ofta och mitt förråd av denna typ av produkt har vuxit enormt på sistone, men jag ska skärpa mig! 
  3. Mascara och någon form av mascaraprimer från Jane Iredale, detta var en dubbellucka så lite extra bonus. Ska bli kul att testa och jag gillar minisar. 
  4. C-vitaminserum från Synchroline, tror inte jag testat märket sedan tidigare, men tror att jag har något i mitt förråd därifrån från en mässa. Jag brukar älska allt med C-vitamin i för jag upplever att huden blir uppiggad och det behövs under denna årstiden så yey! 
  5. Ansiktstvätt med C-vitamin från Murad. Sa jag att jag gillar C-vitamin i hudvård? Yey igen!
Jag är otroligt nyfiken på vad som finns i övriga luckor, men ska inte gå händelserna i förväg.

#skincityadventkalendar

4 kommentarer:

Minerva sa...

Var väldigt sugen på den adventskalendern, men förrådet med beautygrejer är alldeles för stort!

Ninni sa...

Jag vet, men det är ju så kul att prova nytt. 😊

Kerstin sa...

Vilken lyx! Jag var sugen, men jag har ju så himla mycket prylar liggande redan... :)

Ninni sa...

Jag vet, jag också men men...