fredag 25 december 2015

Skincitys kalender dag 19-24

Jag hoppas ni haft en härlig jul. Vi hade det lugnt och skönt med god mat och alldeles för mycket godis. Jag brukar aldrig önska mig skönhetsklappar för jag tycker nog att jag köper dem bäst själv så jag fick inget sådant i mina paket alls. Idag har jag och sonen tagit en promenad ner på stan och tittat lite i de få butiker som var öppna. Den stora mellandagsrean börjar ju inte förrän imorgon och då är vi hos min svärmor så jag missar reastarten. Kanske lika bra egentligen för det brukar vara hysteriskt mycket folk. 

Jag tänkte vi skulle titta på vad som fanns i Skincity-kalendern de sista dagarna:

  • Elemis Pro-Collagen Marine Cream ultra rich, denna har jag provat förut och var sådär-förtjust i så jag lade den i ett bland-paket till svärmor där det fanns lite allt möjligt i skönhetsväg. Jag vet att andra gillar denna och hon kunde behövar lite flärd tyckte jag. 
  • Tre små serum från Transderma, jag älskar serum och att få prova tre stycken i samma lucka är ju toppen! Detta var en av favoritluckorna. 
  • Skincity The lotion mask, detta är sheet-masker som man själv blöter med ansiktsvatten eller vad man vill. Bra idé och jag ska givetvis prova. Har en ansiktsspray på skrivbordet på jobbet som jag tror kan passa till detta, ska ta hem den nån dag tror jag. 
  • Cicamed Collagen boost mask, lite för många masker tycker jag, hade hoppats att de kunde variera lite mer och jag har redan en likadan flaska hemma i förrådet. Dock tycker jag att detta är ett spännande märke och jag håller på att testa en rengöring från Cicamed som jag är väldigt förtjust i. Ska skriva om den snart här i bloggen, jag lovar!
  • Jan Marini Bioglycolic Face Cleanser, skonsam rengöring med glykolsyra för alla hudtyper. En rejäl flaska på 89 ml och jag älskar ju att prova nya rengöringar. Spännande märke! 
  • Carita, Fluid de beauté 14, en torrolja som kan användas till allt möjligt, dvs både till hud och hår. Doftar ljuvligt och jag har just nu en period där jag älskar oljor så denna är jag glad för! 
Jag tycker att Skincitys kalender nästan får toppbetyg! Jag kommer nog att köpa denna nästa år också. Det enda som jag har att klaga på är att det var lite för lite smink och att det var lite för många masker. Jag hade gärna sett något rouge i nån av luckorna, men det är kanske svårt att hitta en nyans som passar alla. Men så roligt att prova nya rätt exklusiva märken! Jag hoppas de laddar upp ordentligt med kalendrar nästa år för det var många som blev utan i år pga att de sålde slut. Jag kommer att sakna lucköppningar.... 

Inga kommentarer: