fredag 11 december 2015

Leverans från Boots International

Apotekskedjan Boots, som ju mest förekommer i Storbritannien, har numera en internationell webshop. Där säljer de delar av sitt gedigna sortimentet. För ett par veckor sedan såg jag att vissa bloggerskor fick en summa att handla för därifrån, den turen hade tyvärr inte jag, snyft snyft osv. Men när jag såg att de hade ett tillfälligt erbjudande med fri frakt så passade jag på att beställa hem en rätt stor laddning med grejor. För Boots är ju alltid Boots...
Jag älskar när brevbäraren ringer på dörren, denna låda dök upp igår morse. Jag vet aldrig när man måste hämta själv eller inte...  i detta fallet var det skönt då paketet vägde flera kilo och var rätt stort.
Ni tycker säkert att jag missade en hel del kul i sminkväg, men faktum är att mitt sminkförråd är så digert just nu och jag har så mycket oprövat att jag måste hejda mig lite. Därav blev det mest duschkrämer för det började vi få ont om härhemma. Med tre storduschande killar så går det åt mängder. Därför köpte jag hela åtta flaskor i olika varianter. Är det någon av dessa som ni testat? Sanex är jag nyfiken på eftersom jag älskar deras deos, speciellt den blå deon är helt fantastisk och superbillig!
Jag köpte även en ansiktstvätt i miniformat från Simple, läppcerat från Boots eget märke, två produkter från Vaseline samt en bodylotion från Original Source. Det senare märket har jag bara testat duschkrämer från förut och ni ser på mittenbilden att jag även köpte en duschkräm med kokosdoft därifrån.

För alla dessa tretton produkter betalade jag sammanlagt £17.10 vilket blev 229:- i svenska kronor. Under tjugan per produkt hemkört och klart alltså! Mycket bra!

Det enda jag hade velat köpa i sminkväg var möjligen den där concealern från Collection 2000 som alla (läs Honi) pratar så varmt om. Men den var tyvärr slut så om jag vill ha den senare så kanske jag klickar hem den från eBay.

5 kommentarer:

Bjooti sa...

Original Source är så HIMLA AWESOME!!!

Ninni sa...

Och så har de varit så svåra att få tag i om man inte varit i UK... Men nuså. 😊

Lackert sa...

Wow vilket spännande paket :)

Ninni sa...

Och jag som trodde ni skulle tycka att jag var tråkig pga avsaknad av smink...

caroline sa...

Härligt paket! Fattar inte hur jag totalt missat detta �� Får se om det blir något köp framöver..