onsdag 6 januari 2016

50% på Apolosophy - missa inte rougen!

Apotek Hjärtat har just nu 50% på allt smink från sitt eget märke Apolosophy. Jag vet inte om serien ska utgå, men jag hoppas inte det för de har en del riktiga pärlor i sortimentet. Jag slog till på ett rouge och en ögonskugga när jag ändå passerade apoteket på Linnégatan här i Göteborg. 
Rougen är helt klart mina favoriter, faktum är att de kan mäta sig med både Bobbi Brown och Benefit på den fronten tycker jag. Jag har två Apolosophy-rouge sedan tidigare och nu slog jag till på Divine Coral.
Här ser ni alla de tre jag nu äger, från vänster:

  • Divine Coral, det nya och det liknar faktiskt Fresh Pink rätt så mycket
  • Fresh Pink, välanvänt som ni ser och mycket älskat
  • Happy Pink, den perfekta glada sommarnyansen

 
I samma ordning swatchat, dessa rouge är inte superpigmenterade. Jag föredrar faktiskt att de inte är så himla starka för det gör dem mycket mer lättapplicerade. Jag brukar faktiskt få problem med för starkt pigmenterade rouge för dessa är mycket lättare att applicera jämnt.

Eftersom det nya rouget heter Divine Coral så tänkte jag att ni kanske ville se det i jämförelse med Benefits Coralista. De är inte särskilt lika. Coralista är ljusare och har en liten smula skimmer i sig. Det är även något mer krämigt i konsistensen än vad Apolosphy-rouget är, det senare är helt matt.

 Coralista till vänster i bild, ni ser att det är pyttelite skimrigt, men inte glittrigt på något sätt.
Jag hade inte testat Apolosophys singelskuggor. Jag hade bara testat de bakade trippelpaletterna och de var jag inte så förtjust i då jag ofta tycker att bakade skuggor är alltför flygiga och smuliga. Jag köpte nyansen Hazel Brown som är en matt skugga som jag tänker använda i globlinjen.
Jag tyckte att jag gjorde riktiga fynd är, jag betalade 54:50 för rouget och 44:50 för skuggan. Passa på och ta en titt nu medan rean pågår. Ett tips är att handla på Apotek Hjärtats hemsida för då kan ni även använda refunder och få 7,5% tillbaka på köpet, snacka om förmånligt!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Tack för tipset! Hoppas jag kommer till ett apotek då medans det finns saker kvar! Har ett rouge, Happy Pink. Det du köpte ser ut som en väldigt bra vardagsfärg! Alltid kul att fynda!

Ninni sa...

Annars finns ju webshoppen! :-)