lördag 23 april 2016

CND - Flirtation collection

CND's sommarkollektion har nu lanserats hos nagelsalongerna runt om i landet. Som vanligt finns det två typer av lack; Vinylux för salongsbruk (kräver lampa) och Vinylux för hemmabruk (används ihop med det speciella överlacket från serien). Vinyluxlacken finns denna gången i åtta nyanser medan Shellack-serien fick nöja sig med sex av dem.

Jag har fått hem två av lacken i ett pressutskick.  Det är ljusrosa Be Demure och orange-koralliga Desert Poppy.
Här ser ni ett flödigt lager av vardera lacken. Det rosa Be Demure är inte så speciellt i mina ögon, men orange-koralliga Desert Poppy gillar jag desto mer. Det åkte direkt på mina naglar. Jag har inget liknande i min samling. Jag brukar inte gilla orange så mycket, men detta drar ju lite åt korall och det är en av mina favoritfärger att ha på naglarna sommartid. Lacket har pyttelite skimmer.
 Det är som vanligt svårt att få fram den rätta nyansen, men tänk er mustig blodapelsin.... mmmm! Så fint det kommer att bli på tånaglarna i sommar. Här har jag målat två lite tunnare lager och toppat med överlacket från Vinylux-serien.

Vinyluxlacken kostar 135:-/st.


2 kommentarer:

Linda sa...

Jag älskar Desert Poppy, tycker dock att det är lite tråkigt när de relanserar lack i nya kollektioner. Den släpptes för två år sedan med open road kollektionen..

Kerstin sa...

Visst var det den du hade på när vi sågs? Det är så himla fint!