lördag 30 april 2016

Nyhetsevent med Good PR

I veckan var jag på ett event med Good Pr, de var på besök i Göteborg för att bl a presentera OPI-kollektionen Retro Summer som kommer i slutet av maj. Jag kommer att visa er lacken ordentligt i ett eget inlägg.
Ett märke som är nytt för oss svenskar är ID Hair. Detta är ett danskt märke och de har en stor marknadsandel där. Id Hair har tillverkning i Svedala. De har flera olika serier och produkterna doftar väldigt fruktigt så gillar ni godisdofter kan jag rekommendera er att titta närmare. Priserna ligger mellan 109-165:- och den dyraste produkten är deras stolthet som är en hårolja utan silikoner.
Sydafrikanska Esse är ett märke som satsar på produkter med probiotika, jag har tidigare skrivit om en ansiktskräm och det inlägget hittar ni här. Nu kommer de med en ny serie som riktar sig till känslig hy då den har färre aktiva ingredienser. Den nya serien heter Sensitive och håller även ett lägre pris.
Har ni sett vilka härliga färger! Detta är ett märke som heter Make-Up Studio, det är nytt för mig. De har tydligen ett jättestort sortiment. De flesta av oss föll pladask för den turkosa skuggan, den poppar verkligen. Väldigt intensiva pigment!
Vision Hair Care kommer med en nyhet som verkligen intresserar mig. Det är de svarta flaskorna på bilden. Cover Up heter produkten och det är en spray som ska täcka grå hår, tyvärr fanns inte mörkbrun nyans just nu pga att den sålt så bra, men jag fick med mig en flaska svart som jag ska prova. Hellre en mörk utväxt än en grå... Priset på dessa är 199:- för 125 ml.
Jag visste inte att Good Pr hade Yvonne Rydings produkter i sin portfölj. Yvonne har haft sitt märke i ca 20 år nu och hon satsar på paraben- och mineraoljefria produkter. Produkterna kommer aldrig i burk av hygieniska skäl.

Jag fick med mig lite allt möjligt hem att testa från ovan märken så det kommer mer info framöver!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Så trevligt att ses igen :)

Ninni sa...

Alltid Kerstin, du är så go! 😀