måndag 8 augusti 2016

Physicians Formula - Shimmer Strips Extreme Shimmer, rena skräpet!

Minns ni att jag hittade produkter från Physicians Formula när jag var i Milano i våras? Jag blev så himla glad för jag har bara sett märket säljas i USA förut. Nu när jag var i Spanien så hittade jag märket igen, denna gången i butikskedjan Primors butik i köpcentrat La Cañada. De verkar alltså lanseras lite runt om i Europa. Jag slog till på en skuggtrio som såg lite spännande ut. 
Såhär tänkte jag: Jag älskar skimriga skuggor i bruna nyanser och dessa ser krämiga och fina ut. Söta förpackningar har de också.
Såhär ser de ut i dosorna, ni förstår att jag blev sugen va?
Såhär ser de ut i lite olika ljus när jag swatchar dem. Inte alls kul! Rena skräpet faktiskt, det är total avsaknad av pigment och bara en massa tråkigt glitter, inte skimmer såsom namnet antyder. Nä, de här skulle jag aldrig ha köpt om det hade funnits testers i butiken, vilket det tyvärr inte gjorde. Har för mig att de var hyfsat dyra också. Jag vill inte ens lägga dem på ögonlocken för det ger mig ju jobb att tvätta bort dem, så dåliga är de.

3 kommentarer:

Lotta L sa...

Så synd! För jag tycker dom ser fina ut!
Du kan inte ha dom till en markerad eyeliner? Och så med lite diffust glitter/skimmer på ögonlocken? Det är kul att fynda, men tyvärr blir det inte alltid som man tänkt sig!

Minerva sa...

Inte ser de mycket ut för världen, men en fuktad pensel till det som Lotta L föreslår? Då kan det bli lite mer tryck!

Ninni sa...

De är liksom krämiga och feta på något märkligt sätt. Inte alls roliga. Bara halkar runt.