tisdag 13 februari 2018

Tio tomma

I dagens tio tomma-inlägg har vi ansiktsvård såsom krämer och masker och sånt. 
  • Rosenserien Gentle Peeling, detta är en klassisk ansiktsskrubb med korn. Den var helt okej, men kanske inte den mest spännande produkten i världshistorien. Mild doft och medelstora korn.
  • Cetaphil rengöring, jag har haft denna i fullstorlek också. Den är mild och oparfymerad och är helt okej om än inte så upphetsande...
  • Elemis Biotec Skin Energising Night Cream, älskar!!! Vill ha igen!!! Doften, känslan och vad den gjorde med min hud var så go! Synd bara att den kostar 1289:-. Allt över tusenlappen känns väldigt svidigt tycker jag. Men ibland har Elemis olika erbjudanden och kit till bättre priser. Kanske passar jag på då... jag skulle gärna testa fler produkter i denna serie.
  • Atopalm ögonkräm, även denna blev en favorit. Den var så himla skön och lagom icke-fet utan lite kräm-gelé-aktig liksom. Svår att få tag i...
  • M Picaut Skin Perfect Moisturiser, ansiktskräm som varken var fet eller tunn och kändes skön på huden. Bra med minituber i träningsväskan. Det lilla röret brevid tuben var Precious oil från samma märke och den gillar jag också. Tror jag har fler av dessa i mitt förråd och de kommer helt klart bli använda. 
  • Elemis Hydra-Balance Day Cream. Ni kanske tror att jag gillade denna lika mycket som nattkrämen från samma märke? Nope! De kommer från helt olika produktserier och denna var jag inte förtjust i alls. Dels var den för tunn och dels ogillade jag doften på denna. Den doftade något örtigt eller tjärigt... näe, inget för mig. 


  • Arkmask med hyaluronsyra från Master Lab, dessa är nog mina favoriter av de jag testat.
  • MasQ+ Soothing & Calming, haha jag har glömt vad jag tyckte om denna. Nån som testat?
  • IDC Institute Beauty & Skincare Aloe + Peptide Facial mask, den här arkmasken var sämst av typ alla jag testat. Dels var den på tok för liten för mitt ansikte och sen så rann det av den hela tiden. Det funkar ju inte! Tror jag köpte den i Spanien och det gör jag inte om.
  • Rival de Loop Anti-Age Pflegekapseln. Små ampuller med serum som innehöll A-, E- och F-vitamin samt jojobaolja. Praktiskt om man är på resande fot med små ampuller och de var helt okej om än inte så minnesvärda. Dessa finns att köpa i Rossmann-butikerna i Tyskland. 


2 kommentarer:

Lotta L sa...

Har bara testat Cetaphil rengöringen av dessa, men det var rätt länge sen. Kommer inte ihåg vad jag tyckte. Försöker använda parfymfritt nu för tiden, har blivit lite känsligare och fått reda på att jag har misstänkt kontaktallergi mot bl.a parfym. Så jag kommer kanske testa igen.

Ninni sa...

Nä, vad trist med allergi... 😕