lördag 24 februari 2018

Tio tomma

Ni vet känslan när man tänker att man vill ha ut det gamla och in med det nya va? Så känner jag just nu. Efter det förra tio tomma-inlägget så tänkte jag köra lite nya grejor, men nu när jag nu tittade ned i lådan igen så fanns där 16 till tom-förpackningar så jag kör faktiskt detta också innan det blir lite annat. Håll ut, det kommer alltså nytt i nästa inlägg. 

Detta är alltså det sjunde tio tomma-inlägget i rad och då hade jag fler läppcerat än tio så det blir över 70 produkter nu! Märkligt för jag tycker sällan något tar slut... tydligen tycker jag fel där, haha!

  • Gold Repair Schampoo, trevlig schampoo i fin flaska med smart vridfunktion. Inte en susning om var någonstans man kan köpa detta eller i vilket prisnivå det ligger då det verkar ha utgått på Eleven. Kanske finns det hos salonger? Balsamflaskan är inte tom ännu, jag har en massa halvfulla balsamflaskor eftersom jag alltid gör slut på schampooflaskorna först, resten av familjen använder dessutom inte ens balsam, men de lånar gärna mina schampoon. 
  • Tony&Guy Volume Addiction, även denna förpackning var lite smart med tryckfunktion ovanpå. Innehållet doftade helt okej, men lite för blaskigt för min smak. Ligger kring hundralappen och finns i lite olika butiker. Balsamet är inte slut ännu, samma syndrom som ovan.
  • LÓreal Botanicals schampoo och balsam Camelina. Dessa har en kryddig doft och var helt okej. Köper dock inte igen då jag har andra sorter som jag gillar mer. Här har de gjort balsam-tuben mindre än schampooflaskan vilket passar mig. 


  • TreSemmé torrschampoo, helt okej neutral doft. Skulle ge detta ett medelbetyg, inget jag kommer ihåg om en månad eller så... gillar nog bäst Batistes torrschampoo för mörkt hår.
  • Vision Cover Up, en sån där spray som används för att täcka grå utväxt. Jag gillar principen och ett tag använde jag mycket sånna här sprayer, men jag gillar egentligen inte att det blir sådär "kladdmatt" och så får man det under naglarna om man skulle råka klia sig lite. Jag försöker färga håret lite oftare istället nu.  

  • Lancôme Bocage Deodorant, en riktig klassiker. Jag minns att min mamma brukade ha en tub i krämvarianten av denna. Doften är densamma även nu efter sisådär 30-ish år. Jag köpte denna när de hade något necessärerbjudande lite sådär av nostalgiskäl. Men den är helt okej, om än lite för dyr i mitt tycke.
  • Tony Moly Cooling Eye Stick, egentligen så tycker jag att alla ögonkrämer borde komma i stickform. Denna gillade jag jättemycket! Känns svalkande och inte kladdig. 
  • Eucerin DermatoClean Micellar Cleansing Fluid, jättebra micellärt ansiktsvatten som funkade utmärkt i min morgonrutin. Kolla förresten in Caroline Hirons youtubeklipp om märkets olika produkter. Jag gillar verkligen detta märke, både för känsla och pris. 
  • Nuxe Hand and nail cream, ganska lätt handkräm. Är inte helt såld på doften så kanske inte köper igen, men den är helt okej. Tror denna medföljde något kit med lite småprodukter som jag köpte nån gång.


Inga kommentarer: