onsdag 21 februari 2018

Tio tomma

Ni kanske inte tror det är sant att det kommer ett till tio tomma-inlägg från mig men det gör det faktiskt. Nu har jag bara åtta produkter kvar i min låda, men jag har massa nästan-tomma förpackningar så det blir snart fler tro´t eller ej! Hoppas ni inte tröttnat... det kommer snart andra sorters inlägg, bl a lite nya ögonskuggpaletter från fancy märken och sånt från USA så häng med!

  • Crabtree & Evelyn handkräm i serien Tarocco Orange, älskade denna serie så köpte allt möjligt i den. Kanske att jag tröttnade lite i slutet av denna jättetub med handkräm, men bra var den...sådär lagom fet.
  • Dermalogica Multivitamin handkräm, ganska intetsägande faktiskt. Speciellt med tanke på att en fullstor tub kostar över trehundra spänn...
  • Bliss hand cream, alltså jag fattar inte glansen med Bliss produkter. De är bara dyra och medelmåttiga. Det verkar som om fler tycker som jag för jag ser att märket slutar att säljas på många ställen nu. Har ni några favoriter som ni kommer att sakna?
  • Biotherm Deo Pure, jättebra deo fast kanske lite dyr. Jag gillar ju mest min budgetfavorit som är den blå från Sanex, men ibland vill jag variera mig. Passade på att köpa denna när de hade necessärerbjudande på Grand Parfymeri.  


  • Yves Rocher Hydration body lotion, jätteflaska med pump. Doftade milt och helt okej, men tröttnade när det var lite kvar i botten för det var så svårt att få upp med pumpen samt att det kändes som om den aldrig tog slut liksom. Jag har massa krämer jag vill prova och då fick denna stryka på foten trots att den inte var dålig.
  • Cetaphil body moisturiser, även denna är bra och har bra flaska men trist att den är oparfymerad, det blir liksom ingen flärdkänsla alls. Tror jag har en flaska till i mitt förråd, kanske använder jag den eller så ger jag den till min mamma... får se. Det vore bra om alla som sålde oparfymerade varianter skickade med en liten flaska parfym man kunde tillsätta om man ville... bara en idé.
  • Bilou Vanilla Cake Pop dusch-skum. Söt flaska där gasen tog slut innan innehållet gjorde det trots att jag höll den uppochned när jag sprayade. Doftade gott, lite som creme brulée om jag minns rätt, det var ett tag sen den tog slut nu... köpt för billig peng i Tyskland. Gillar konsistensen på Rituals dusch-skum-produkter bättre dock men de är mkt dyrare.
  • Derma ProMedical, flytande tvål, mild doft och användes som duschkräm. 
  • Starry Eyed, doft från H&M, min favorit bland deras dofter. Jag var så ledsen när den tog slut för den finns inte att köpa längre. Men så kom jag på att jag kunde efterlysa den i någon av de köp/sälj-grupper jag är med i på Facebook och vips hade jag hittat en tjej som sålde mig en flaska till. Himla bra! 
  • Parfymprov från Naomi Campbell, har glömt vad denna doftade faktiskt... men måste varit okej eftersom röret är tomt. Hittar det inte nu bland alla tomflaskor så jag kan nosa... äh, det gör inget.

1 kommentar:

uwimanasabine sa...

Why I love it so much for video slots: Why I love it so much for video slots
Play online video slots. This online slot machine developer believes 천안 출장샵 that 청주 출장샵 by providing more than 강원도 출장마사지 100 slot machines, the video 전주 출장안마 slot game market 삼척 출장마사지 has