tisdag 26 februari 2013

Nagelvård - det sista som dör är hoppet

Jag har ju riktigt crappiga naglar som bara spricker och skivar sig. Min gulliga läsare Lotta har tipsat mig om en Mavalaprodukt som limmar ihop naglarna när de spruckit. Visst var det så Lotta? Jag har inte kommit mig för att skaffa mig den produkten, det kommer säkert snart för jag har inte glömt ditt tips! Men sålänge köpte jag den här blå flaskan från Sally Hansen som jag tror liknar Mavalaprodukten, ett rent impulsköp. Det står "seals & hardens nails in 1 step" på förpackningen. Kanske kan vara något.

Sen har jag även läst om produkten Formula 2 från Nailtiques så den slog jag till på också. Nu gäller det bara att använda grejorna, jag var varit lite väl slarvig på sistone för man ger liksom upp lite när inget hjälper.

Nailtiques-produkten köpte jag på The Garden, den ligger i Covent Garden och jag har länge spanat på deras webshop men de har så nedrans hög frakt att jag inte handlat där. Letade halvt ihjäl mig innan jag hittade butiken (den ligger vid tunnelbanestationen Covent Garden ganska nära Marks&Spencer). Butiken var inte så stor, men väldigt välfylld. Jag passade på att påpeka för expediten att de borde sänka sina fraktkostnader till Sverige så vi får se om de lyssnar. Ja, man kan ju alltid påpeka va?

7 kommentarer:

Linda sa...

Har du funderat på kosttillskott för naglar?

Ninni sa...

Redan provat... Hjälpte inte det minsta och jag provade rätt så länge, ett par månader.

Lotta L sa...

Jo, Mavala 2 fas klistrar ihop naglarna, så även om dom är ojämna får man en rätt bra bas att lacka på. Men produkten i sig stärker ju inte. Jag provar lite andra "gamla" stärkare jag har här hemma, men blir inte nöjd med något. Tycker det flagar av med en gång. Sally Hansen "Diamond Strenght" har jag för mig var rätt bra, provar kanske den igen.
Ska bli kul höra vad du tycker om dom nya du köpt! Den ena kan man väl köpa här i alla fall.
Sen vill jag bara tala om att det finns en annan Lotta också som skriver här ibland. Men jag är "Lotta med dom dåliga naglarna". Skriver Lotta L från och med nu.

Ninni sa...

Åh, tack för att du bringar klarhet! Bra tips!

Litzy sa...

Jag väntar spännt på å höra om det funkar :)
Har börjat få problem med mine naglar också :(

Evelinas blogg sa...

Jag har slutat måla naglarna helt (bara stärkande genomskinligt lack och aldrig nagellacksborttagningsmedel) och nu efter flera månader börjar mina naglar ordna upp sig... Verkar vara det enda som funkar för mig.

Moster Lotta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.