onsdag 20 februari 2013

Smycken och skor

Tro't eller ej, men jag köpte inte bara skönhetsprodukter i London. Lite annat fick också följa med hem. Bl a ett halsband och ett armband från Debenhams. Ni vet ju redan att jag gillar boll-halsband och jag utökade samligen med ett guldfärgat med strass på. Båda dessa är nog lite känsliga så jag får ha dem till fest, inte så kul att tappa strass-stenar.
När jag var på gymmet häromveckan så var det en tjej i omklädningsrummet som hade ett par bronsfärgade Dr Martens, jag blev väldigt förtjust i dem och kunde inte låta bli att ge henne en komplimang för dem. Egentligen är jag inte en Dr Martens-tjej, men jag fick inte dessa kängor ur mitt huvud av någon anledning. Köpte mig därför ett par när jag var på Carnaby street där det ligger en Dr Martens-butik. Visst är de läckra? Älskar nyansen och de lär hålla för evigt med rätt skötsel. Lite mer kvinnliga än svarta...
Primark är en kul butik, där shoppar man till rena rama Ullaredspriserna och de har mycket kul med hög modefaktor. Kanske inte bästa kvaliteten, men vad gör väl det när det handlar om trendiga kläder och skor som man kanske ändå tröttnar på. Jo, jag vet det är inte miljövänligt tänk, men men... skäll inte på mig! ;-)

Primark har två jättestora butiker på Oxford street och finns även lite varstans annars, bl a i de två stora Westfield-köpcentrumen som vi besökte. Jag fastnade för de här skorna, gav bara tio pund för dem. Perfekta till våren. Köpte även två tröjor och en resväska. Sambon köpte också lite smått och gott. Det finns en Primark i närheten av där vi brukar vara i Spanien, men den är inte hälften så bra som de i England.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilka fantastiska köp! Jag går precis både i dr martens- och nittankar. Vi måste ha så himla snygg stil båda två :)

Lotta sa...

Vilka fina köp!

Ninni sa...

Kerstin, haha vad kul!
Lotta, tack!