torsdag 21 februari 2013

Pixi - Tinted brilliance balm

Två svenska systrar, Petra och Sara Strand, startade varsitt sminkmärke. Sara Strand startade POP, som tidigare fanns på Åhléns i Sverige. Jag hade några produkter från märket innan jag började blogga och de var i lite varierande kvalitet (bra läppglans hade de, men skuggorna var sådär). Petra Strand startade märket Pixi och det märket har inte funnits i Sverige av någon anledning vad jag vet, rätta mig om jag har fel. POP har lite mer färgglada saker och Pixi lite mer diskreta.
I huset brevid London-varuhuset Liberty, precis där Carnaby street börjar så har POP och Pixi en egen liten söt butik som jag dök in i. Jag var helt ensam i butiken och jag brukar inte gilla det, men den unga tjejen som jobbade där var jättegullig och inte alls påträngande. Jag tittade runt bland grejorna och föll för detta läppbalsam som liknar Cliniques Chubby Sticks.

Den söta förpackningen och det faktum att stiftet innehåller sheasmör, som jag älskar, avgjorde saken.

De här stiften fanns i flera färger och jag valde såklart en champagnefärgad nyans som heter nr 18 Lucent Glow.
Som ni ser så blir det mest bara lite skimmer och det passar mig perfekt. Om man jämför med Cliniques Chubby sticks så är detta krämigare och känns faktiskt en smula mer vårdande. Dessutom är dessa billigare, de kostar £12. Jag gillar det här skarpt och kan lätt tänka mig fler nyanser.

Klicka på bilden nedan så ser ni lite mer information om produkten. Det fanns även hudvård från märket.

4 kommentarer:

Linda sa...

Visste faktiskt inte att de var svenska, kul :) ser ut som en bra vardagsnyans :)

Ninni sa...

Ja o väldigt skönt att bära!

Kerstin sa...

Fint! Lite kuriosa är att Sara och jag har gått på fritids tillsammans. Hon var coolast på skolan och rent ut sagt skittaskig... Lite spännande tycker jag :) Himla häftigt dock med tre svenska tjejer som lyckats så bra i England.

Ninni sa...

Jaha, det var värst, hoppas hon inte var dum mot dig för köper jag inget mer!