lördag 13 juli 2013

Blandat småkrafs...

Shopping är ju kul - det vet de flesta. Faktum är att det är en av mina favorithobbies. Speciellt så gillar jag att fynda. I Spanien kan man verkligen göra det. Här är några av mina småfynd från årets trip till España.
Primark i Algeceiras brukar vi alltid besöka samma dag som barnen fått förlusta sig i vattenparken Bahia Park med alla rutschkanor. Vi är rätt trötta vid det laget efter en späckad dag, men ett snabbt besök brukar vi avlägga. Barnen påstår att Primark har de bästa kalsongerna och i år fick ena sonen både kalsonger, pyjamasbyxor och t-shirt med Mupparnas Animal på så nu är han helsvidad med det rosa monstret. Han ser faktiskt rätt lustig ut när han iklätt sig Animal från topp till tå. Själv hittade jag en massa smått och gott. Armband, hårsnoddar och spännen samt ett jättefint hårband. Det senare (se höger i bild) har redan blivit en sommarfavorit.
När jag var hos frisören i Puerto Banus så fönade hon mig med en sån här borste, håret blev lika blankt som när jag plattar det, fick syn på denna på Primark och slog till såklart.
Jag menar 2 euro - det är ju som hittat! Nu ska jag bara prova den också... nån som vet vad ionic bristles är? Bristles är ju stråna, men vad gör det joniska för håret? Orkar inte riktigt googla.
Kina-affärerna på Solkusten är otroligt kul! De har allt från billigt smink och kläder till heminredning och verktyg.  De är otroligt välsorterade och stora och de finns överallt efter de större vägarna. De här scarfsen köpte jag, det stod att de kostade 3,50 euro/st på prislappen, men när jag tittade på kvittot så hade jag betalat 1,50 euro styck (under 14:-). Ångrar att jag inte köpte ett par till för de hade många fina att välja på. Jag älskar scarfes och de är alldeles för dyra härhemma.
Små tomma burkar köpte jag också. Speciellt gillar jag den lilla sprayflaskan i vänstra förpackningen, skulle helst ha haft flera sånna i en förpackning, men det fanns inte. Dessa förpackningar kostade någon euro eller två/st. Sambon köpte små läslampor att sätta på sin bok för en euro/st perfekt när en vill läsa och en vill sova i samma rum. Några nya sovkuddar till huset köpte vi också, de kostade 3,50 euro/st. Skönt att ha fräscha kuddar. Köpte även några nagellack, men de får ni se i ett separat inlägg.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Fina grejer, särskilt pricksjalen och lövhalsbandet :)

Ninni sa...

Ja, billiga också, fast halsbandet är för håret.

Lotta L sa...

Så kul att se! Och så fina fynd! Gillar pärlsnoddarna och scarferna speciellt! Fast allt var fint!