torsdag 18 juli 2013

Test av produkter med blandat resultat

Jag håller på att testa mig igenom en massa produkter som jag köpt på sistone. Jag har ibland en tendens att fastna i de produkter jag vet fungerar även om jag köper en massa nytt hela tiden. Samtidigt som jag vill prova nytt så är jag ju lite för bekväm för att orka misslyckas och jag har verkligen fastnat vi Bare Minerals Prime Time Primershadows som är krämskuggor på tub. Men herregud, jag måste ju vidga mina vyer så nu gjorde jag det!
Här har jag testat hela tre nya produkter och en nästan ny med väldigt blandat resultat. De nya produkter jag testat är Deborah's krämskugga 2 in 1 Eyeshadow with primer, Bare Minerals READY Touch Up Veil och MUA's Extreme Volume mascara. Sen har jag även omtestat MUA's extreme felt eyeliner och helt ändrat uppfattning om den.
Så vilka produkter var bra och vilka var dåliga då? I detta fallet fick man vad man betalade för helt klart.
Rouget från Bare Minerals READY-serie är inte nytt, men färgen är så himla fin nu jag är lite  brun att det fick vara med på bilden iaf. 
Vi börjar med de bra produkterna:

  • Deborah-skuggan är underbar! Lätt att dutta på med fingret och tona ut samt verkar sitta jättebra. Har inte haft den på så många timmar i skrivande stund, men om jag ändrar mig så låter jag er veta. Den torkade alldeles lagom fort så att man hann lägga den på plats innan den satte sig utan att den kladdade.
  • Bare Minerals Touch up veil i färgen Tinted var ett alldeles för mörkt puder för mig när jag köpte det, men nu när jag är brun så passar det perfekt. Jag väldigt bra hud just nu så det känns helt onödigt att täcka den med foundation, jag lägger istället bara lite puder med en skunkborste för att matta ned en smula. 
Så till de dåliga produkterna:
  • MUA's Felt eyeliner är en penna med filtspets såsom namnet säger. Först tyckte jag den var toppen, men nu när den stått några veckor så går det nästan inte att måla med den för det blir liksom ingen färg. Jag testade flera gånger att köra igång den på handryggen, men det hjälpte inte så jag fick måla över linjen med min gamla svarta vapendragare Waterproof eye pencil från Clarins. Jag gissar att jag använt MUA-pennan ca fem gånger och man hoppas ju att en produkt ska hålla längre än så även om den är billig.
  • MUA's Extreme Volume mascara köpte jag i London på sportlovet. Den var inplastad och jag öppnade den först nu. Stentorr! Gick nästan inte att måla med. Jag provade att droppa i ett par droppar linsvätska, men det är svårt att få ned dropparna i tuben och det blev bara kladd av alltihop. Den åker alltså i soptunnan på första försöket. Även om den är jättebillig så är den definitivt inte värd pengen. Ibland är budget bra och ibland inte. 

Ni ser ju hur mascaran kladdat fast vid borsten efter att jag försökt blöta med lite linsvätska. Då vet ni vilken mascara ni INTE ska köpa nu va?

Inga kommentarer: