söndag 14 juli 2013

Sephorashopping

I Puerto Banus, som ligger rätt nära Marbella, finns ett jättestort El Corte Ingles-varuhus. Där finns allt, det är ett jättefint varuhus och skönhetsavdelningen är enorm. De har bl a en liten Sephora-filial. Tyvärr är ju inte Sephora i Europa riktigt lika bra som i USA, många märken saknas, t ex Sephora by OPI, men de har en del iallafall. Jag köpte en krämskugga från Benefit, två Urban Decay-pennor och en penna från Sephoras eget märke. Fick lite prover också som ni ser.
Krämskuggan från Benefit tror jag är en utgående förpackning för de har ju kommit med nya förpackningar som ni kan se här. Den var på rea och jag gav bara 10 euro för den.
 Färgen heter Strut och är mörkt grå, perfekt att göra enkla sotningar med.
Jag vet inte hur dessa sitter, men jag lovar berätta sen när jag satt den på prov. Nån som provat dessa skuggor och kan rapportera hur de funkar?
Den är inte superpigmenterad, men det är nog lika bra för annars blir det svårt att tona ut, jag köpte ju en svart paint pot från MAC för ett tag sedan och den fixar jag inte att tona ut för den är så svart. Bättre att man får lägga färgen i lager då.

Jag gillar nyansen.

Sen köpte jag två av Urban Decays berömda 24/7-pennor. Jag har tidigare haft en brun och den var suveränt bra.
Den vänstra pennan heter LSD (hur man nu kan döpa en penna till det), jag föll pladask för färgen iaf, den blir nog supersnygg till hösten när man ska göra lite mer dramatiska sminkningar. Den högra heter Oil Slick och den var på rea för 10 euro. Mörkgrå pennor kan man aldrig få för många av, speciellt inte sånna med bra kvalitet.
 Båda pennorna är rätt så glittriga. Jag tog en bild i sol och en i skugga.

Sen slog jag även till på en penna från Sephoras eget märke. Jag har lite blandade erfarenheter av det märket, men eftersom pennan var på rea för fyra euro så hade jag inte så mycket att förlora och jag gillar verkligen denna bruna nyans. Bra med sudd i ena änden.
Visst är detta en fin chokladbrun nyans? Den heter 03 Keep brown (ja, det ska vara K, inte D). Jag tycker den funkar till min hudfärg, fast å andra sidan är det mesta snyggare när man har lite solbränna... tyvärr är man ju blek mesta delen av året.
Tog även här en bild i solljus och en i skugga så kan se ordentligt.
Just nu sminkar jag mig inte så mycket, är lite lat sommartid, men till hösten ska det bli andra bullar.

4 kommentarer:

Helena/LipGloss Bitch sa...

Krämskuggan ser ju kanonfin ut!

Honi sa...

Rolig trivia: UD har EXTREMT många drog-referencer i sina produktnamn (LSD, Roach, Blunt, Psychadelic Sister, Mary Jane). Den andra halvdelen av deras produkter verkar vara sex-referencer :p (S&M, Walk of Shame etc).

Ninni sa...

Helena, ja den tror jag blir flitigt använd.
Honi, vilken koll du har, det har jag inte tänkt på...

Kerstin sa...

Ååh! LSD-pennan ser fantastiskt fin ut, jag har inte sett den tidigare.