söndag 1 december 2013

Acadermia Göteborg

Idag har jag och min sambo varit på Acadermiamässan här i Göteborg. Den hölls i samband med Fitnessmässan. Jag blev inbjuden av Ellen F, som jobbar för Acadermia. Hon och en tjej som heter Anja hade fixat så fint för oss bloggare med soffgrupp och finfina goodiebags. Supertrevligt helt enkelt!

När vi först kom in på mässan så hamnade vi i ett inferno av bodybuilders och proteinpulver. Jag har nog aldrig sett så mycket muskler, tatueringar och fejkbrännor nånsin! Det lyftes skrot och folk hängde i olika ställningar överallt medan hög musik spelades. Det var otroligt skönt att komma in i Acadermia-delen av mässan för där var det mycket lugnare och skönare - helt min melodi!
Här ser ni Anja med en av de fina goodiebagsen som vi bloggare fick med oss, jag lovar att visa mer av den framöver. Jag lyckades tyvärr pricka in mitt besök när Ellen skulle gå på lunch, men vi hann iaf byta några ord.
Acadermiamässan fokuserade till stor del på skönhetsoperationer och sånt, jag känner att det är mer intressant för mig om några år, kan gott tänka mig att fixa lite saker såsom rynkorna på halsen och kanske ett litet lyft av ögonlocken, men inte än. Därför koncentrerade jag mig mer på smink, naglar och krämer nu. Ovan ser ni färgprakt från Zoya. Jag köpte ett jättefint lack som jag lovar visa snart.
 Även Nubar var representerade, massa kul färger!
I goodiebagen hittade jag bl a produkter från Mette Picaut, hon hade en monter på mässan. Tyvärr missade jag hennes föreläsning som tydligen var igår, det var synd. Det hade kanske varit bättre att gå på lördagen, för då hade jag fått träffa några av de andra bloggtjejerna, men jag hann tyvärr inte det. Jag sprang dock på Omygloss-Lisa utanför mässan. Jag hoppas att Acadermia blir ett återkommande inslag här i Göteborg för det här var verkligen supertrevligt!

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilken rolig dag!

Lotta L sa...

Verkar både roligt och intressant! Vill gärna se vad du fick med därifrån!

Ninni sa...

Goodiebagen kommer under dagen!