lördag 28 december 2013

Tio tomma

Här kommer årets sista tio tomma-inlägg. Ska så småningom göra en sammanställning över de inlägg jag gjort under året för att få lite kul statistik över min konsumtion.

  • L'Oreal hårsspray från Stu-stu-studioline-serien. (Minns ni tv-reklamen?). Jag är galet dåligt på att använda hårspray så denna har jag nog haft i tre år eller mer... 
  • Possibility bodybutter i Lemon Cheescake, älskade denna! Underbar krämig och lite fluffig och doftade som lemon curd. 
  • Davines Oi hårbalsam, bra balsam som var lite mer som en inpackning, dock var doften för stark tycker jag. 
  • Decléor Aroma Cleanse Foaming cleanser, mycket trevlig ansiktstvätt som dock är lite odryg. Men den doftar gott, löddrar lagom och tar bort smink. Decléor är definitivt ett av mina favoritmärken!

För ett tag sedan köpte jag ett litet kit med de här produkterna. Det är handkräm, bodylotion och duschkräm från Crabtree & Evelyns rätt så nya serie Tarocco Orange. Första sniffen gjorde mig lite besviken då jag trodde att doften skulle vara lite mer som ren apelsin. Men så snart jag började använda dessa så blev jag helt såld! Det är en apelsindoft som är lite åt det kryddiga hållet och varm och go. Älskar! Därför har jag beställt ett kit med dessa i fullstorlek. Passade på nu när Feelunique har rea. Mums mums mums säger jag, ni måste bara testa denna serie.

  • Läppbalsam från Molton Brown, känns som vanlig vaselin på läpparna. Vet inte vad denna kostar då den ingick i ett kit jag köpte, men jag kan lova att den inte är prisvärd med tanke på vad en burk vaselin kostar. 
  • Läppcerat från Chap Stick i fruktig smak, trevligt.
  • Läppcerat, tror det kom från Desert Essence, köpt på iHerb, helt ok men inget speciellt.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Alltid rolig läsning med dessa inlägg! Har inte provat någon av produkterna. Hårspray är jag också dålig på att använda, min flaska har nog legat mer än tre år... Kanske borde slänga?

Ninni sa...

Nästan lite stolt att jag gjorde slut på min...hihi.