lördag 14 december 2013

Recension - Bioline 24.7 del 1

Minns ni att jag var på en presentation av Biolines nya serie 24.7 Naturalbalance för en tid sedan? Här hittar ni länken. Nu har jag testat produkterna under en tid och tänkte delge mina åsikter. Idag skriver jag om dag/nattkräm och om serumet från serien. Imorgon kommer rengöring, ansiktsvatten och mask/peeling.

Bioline 24.7 Naturalbalance Vitamin C+E nectar, 375:-/50 ml: 
Det här är ett serum som innehåller nypon och malört. Det ska förbättra balansen av viktiga vitaminer för att stimulera hudens naturliga energi och behandla en trött och utmattad hud. Används morgon och kväll på ansikte och hals innan ansiktskräm.

Serumet kommer in en smart pipettflaska av plast. Det är tunt och genomskinligt och känns fuktande på huden. Jag masserar in det och låter produkten gå in ordentligt innan jag lägger på krämen. Det känns lite sådär hightech även om jag inte direkt kan märka att det ger någon verkan. Sånt är ju svårt att veta tycker jag. Dock verkar min hud må helt ok av det och det doftar jättegott, en grön doft på något sätt som tilltalar mig.

Ninni ger betyget: 4/5 jag gillar produkten och så gillar jag att förpackningen är generöst tilltagen till ett bra pris.

Bioline 24.7 Naturalbalance Vitamin C Fusion, 395:-/60 ml: 
Detta är en av tre krämer i serien, alla tre är både dag- och nattkrämer. Denna kräm innehåller hagtorn (ej att förväxla med Havtorn) och nypon. Den ska revitalisera huden och förbättra hudens elasticitet för att ge en klar och fast hud. Krämen passar alla hudtyper och rekommenderas för de som solar mycket, utsätts för luftföroreningar och äter en frukt- och grönsaksfattig kost.

En del av ovan kriterier stämmer in på mig. Jag äter inte så mycket frukt, men dock mycket grönsaker. Jag vistas i luftföroreningar eftersom jag bor mitt i stan och jag är en del i solen på sommaren då jag tillbringar 3-4 veckor i Spanien varje sommar. Krämen doftar gott, lagom svagt. Den sjunker in i huden mycket bra och känns jätteskön att smörja med. Dock är den för tunn för min hud när minusgraderna nu börjar komma och jag får torra fläckar på kinderna därför kommer jag att övergå till annan kräm nu. Men övriga årstider funkar den utmärkt och min hud verkar må prima av den. Gillar dessutom att den kommer i en praktisk tub.

Ninni ger betyget: 4/5 en prisvärd trevlig kräm som jag kan rekommendera.

Biolines produkter finns bl a att köpa hos Hudoteket och på utvalda hudvårdssalonger. De har en jättefin svensk hemsida som ni finner här.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Låter som bra grejer. Är ju ett bra märke. Av någon anledning har jag aldrig provat! Men jag har bara hört bra om Bioline.

Ninni sa...

Ja, de har bra grejor till helt ok priser och allt doftar dessutom fräscht.