söndag 29 december 2013

Anastasia - imponerad!

På Acadermiamässan så fick jag en finfin goodiebag. I bagen låg bl a dessa saker från märket Anastasia. Jag har aldrig provat något från Anastasia tidigare, men vet att de har mycket produkter för ögonbrynen. Jag måste säga att jag är oerhört positiv till sakerna jag fick.

Pincetten är lagom vass och plockar upp de minsta brynstrån, dessutom har den lock, bra för då är den skyddad.

Ögonpennan, som är uppskruvbar, är mjuk, otroligt pigmentsrik och sitter som berget. Den är svart med silverglitter och heter Covet.

Borsten ni ser på bilden är inte dum alls, jag har faktiskt saknat en brynpensel med spiralborste, jag använder den till att forma brynen med. Det enda som är dumt med penseln är att den är två-ändad, vilket innebär att man inte kan ställa den i en mugg för då blir den förstörd. Jag brukar ha mina mest använda penslar i min tandborstmugg nämligen, men denna får jag lägga ned i en necessär med mina övriga penslar och den är lite svår att hitta stressiga mornar. Men borsten kom i en liten plastficka så den kan man ju använda.

Jag kan definitivt tänka mig fler produkter från Anastasia för det känns om märket håller en riktigt hög kvalitet.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Hört mycket gott om Anastasia! För närvarande lockar ögonpennan, fast jag har så många för tillfället, så det får vänta lite.

Ninni sa...

Måste undersöka om de finns i fler färger!

Kerstin sa...

Kul att du gillar! Jag har faktiskt inte heller testat märket, även om jag är nyfiken.

Ninni sa...

Visserligen rätt dyra produkter, men väldigt hög kvalitet så jag kommer helt klart att ha detta märke i åtanke framöver.